Den Haag

Uitstapjes Den Haag (31)

City Mondial - Een kleurrijk dagje Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - City Mondial geeft het multiculturele karakter van ons land een heerlijk smaakje. In Den Haag maken bezoekers op een originele manier kennis met honderdtwintig nationaliteiten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)70 40 233 36 voor meer informatie

Restaurant Basaal

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het menu van Restaurant Basaal bestaat uit heerlijke biologische gerechten. Met mooi weer wordt al dat lekkers op het terras geserveerd.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Theater aan het Spui

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Theater aan het Spui ligt midden in het culturele hart van Den Haag aan het Spuiplein. Prachtige dans- en toneelvoorstellingen worden in het theater opgevoerd. Ook worden meerdere festivals in het theater georganiseerd, zoals het Holland Dance...

elke dag geopend

Dille & Kamille Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Geniet van de natuurlijke uitstraling van de artikelen in Dille & Kamille Den Haag. Laat je verleiden door de heerlijkste geuren van zeepjes en kaarsen. Dwaal langs de talloze hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken.

elke dag geopend

De Kookfabriek Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek in Den Haag en maak je eigen drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na je kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

geopend op afspraak of bel +31 (0)70 388 8546 voor meer informatie

Zipline op De Pier

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Sjees aan de zipline op De Pier helemaal vanaf de bungeejumptoren, over het bovendek, naar het begin van De Pier!

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Paard van Troje

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Zin in een swingende avond uit? Ontdek de Haagse muziekcultuur in Paard van Troje! De uitgaansgelegenheid biedt een gevarieerd programma van pop tot wereldmuziek en van stand-up comedy tot wetenschappelijke programma's.

elke dag geopend

Van de redactie