den haag vriendinnendag

den Haag Vriendinnendag (31)

The Hague Beach Stadium

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Volleyballen in de zon of fitnessen op het strand. In de zilte zilte zeelucht van Scheveningen is het altijd fijn om te sporten! The Hague Beach Stadium is de ideale locatie voor een sportief evenement of personeelsfeest.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Primark Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

elke dag geopend

Drijf als in de Dode Zee

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Ervaar het bevrijdende gevoel van gewichteloosheid, beleef de rust van de Finse sauna en vind pure ontspanning bij de hotstonemassage. In FloatCenter Haaglanden drijf je als in de Dode Zee.

elke dag geopend

entree vanaf € 39,50

Theater aan het Spui

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Theater aan het Spui ligt midden in het culturele hart van Den Haag aan het Spuiplein. Prachtige dans- en toneelvoorstellingen worden in het theater opgevoerd. Ook worden meerdere festivals in het theater georganiseerd, zoals het Holland Dance...

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Zipline op De Pier

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Sjees aan de zipline op De Pier helemaal vanaf de bungeejumptoren, over het bovendek, naar het begin van De Pier!

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 27,50

kinderen vanaf € 22,50

Paard van Troje

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Zin in een swingende avond uit? Ontdek de Haagse muziekcultuur in Paard van Troje! De uitgaansgelegenheid biedt een gevarieerd programma van pop tot wereldmuziek en van stand-up comedy tot wetenschappelijke programma's.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Himalayan Restaurant

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Restaurant Himalayan serveert typische gerechten uit de Himalayastreek in een gezellige omgeving in Den Haag. Het enige echte Himalayaanse restaurant met authentieke gerechten voor een vriendelijke prijs!

's maandags gesloten

entree vanaf € 12,30

Pathé Spuimarkt

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het Spui is misschien bekend van Monopoly, maar toevallig is hier ook één van de beste bioscopen te vinden!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 5,00

Lush Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

elke dag geopend

entree gratis

Hofstad Events - groepsuitjes Den Haag en Scheveningen

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Beleef met je groep spannende momenten in Den Haag. Daag ze uit voor een Ratrace door Scheveningen of speel Ranking The Stars in Den Haag. Met één van de groepsuitjes van Hofstad Events leer je de stad op een andere manier kennen.

elke dag geopend

entree vanaf € 24,50

Van de redactie