den haag musea

den Haag Museum (37)

Escher in Het Paleis - Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Altijd al langer willen zijn dan je ouders? Kom naar Escher in Het Paleis. Hier wordt elke bezoeker op het verkeerde been gezet. Niets is wat het lijkt!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 6,50

peuters gratis

Museon - ontdek de wereld

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Insecten eten om de wereld te redden en leren wat jij kunt doen - of laten - om de aarde mooier te maken. In het Museon in Den Haag duik je in het verhaal van de wereld en mag je behalve naar dingen kijken ook lekker veel doen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 7,50

peuters gratis

Vrijmetselarij Museum

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

open op vrijdag

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 5,00

Restaurant Gember

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Geniet van de heerlijkste groenten bij Restaurant Gember. Eten bij Gember betekent 'Bewust dineren in een bijzondere omgeving'.

's maandags gesloten

entree vanaf € 7,50

Galerij Prins Willem V

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geven een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen gratis

Louis Couperus Museum

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Kom alles te weten over één van de grootste Nederlandse schrijvers in het Louis Couperus Museum te Den Haag!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 4,00

Yi Jun Peace Museum

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Yi Jun streed jarenlang voor vrede en de onafhankelijkheid van Korea, tot zijn moord in Den Haag in 1907. In het Yi Jun Peace Museum wordt hij geëerd.

's zondags gesloten

entree onbekend

ADO Den Haag Museum

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Bewonder niet alleen de twee kampioenmedailles uit 1942 en 1943, maar ontdek ook wat ADO Den Haag door de jaren heen in de regio heeft betekend in het ADO Den Haag Museum.

open op zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 9,95

Gemeentemuseum Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het Gemeentemuseum in Den Haag heeft vaste en wisselende tentoonstellingen. De collectie van het museum loopt uiteen van moderne kunst tot een prentenkabinet, maar het museum beschikt ook over een collectie muziekinstrumenten.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen gratis

Van de redactie

UITagenda Den Haag, vanaf 22 juli 2018