den haag uitmetjepartner

den Haag Romantische uitjes (19)

Pathé Buitenhof

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 12,25

kinderen vanaf € 5,00

De Pier Pannenkoeken

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Pannenkoeken eten met uitzicht op de Noordzee en met een van de mooiste stranden van Nederland aan je voeten. Je vindt Pier Pannenkoeken op het uiterste puntje van De Pier, boven zee.

elke dag geopend

entree vanaf € 6,95

Landgoed Clingendael

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Verborgen in de grote stad Den Haag, vlakbij het Haagse Bos, strekt zich een statig landgoed uit. Landgoed Clingendael is een prachtig wandelpark met als grote verrassing de Japanse tuin.

elke dag geopend

gratis toegang

Wandelen in Park Sorghvliet

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - In Den Haag ligt het prachtige Park Sorghvliet, dat de sfeer ademt van een eeuwenoud landgoed met zijn slingerende lanen en aarden wallen.

elke dag geopend

entree onbekend

Koken én eten als een baas op je eigen locatie!

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - *Door het hele land op leuke locaties!* Van sushi tot Hollandse stamppot: met Kookparty tover je de lekkerste gerechten op tafel. Volg een kookworkshop bij je thuis of boek een diner op je vakantieadres.

elke dag geopend

entree vanaf € 35,00

Drijf als in de Dode Zee

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Ervaar het bevrijdende gevoel van gewichteloosheid, beleef de rust van de Finse sauna en vind pure ontspanning bij de hotstonemassage. In FloatCenter Haaglanden drijf je als in de Dode Zee.

elke dag geopend

entree vanaf € 39,50

Japanse tuin op landgoed Clingendael

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - De Japanse esdoorns, de rododendrons en de bloeiende azalea's maken van de Japanse tuin een plaatje. De bijzondere tuin op landgoed Clingendael is slechts enkele weken per jaar open.

geopend, soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Tourist Tram Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Stap op de Tourist Tram en rijd langs alle bezienswaardigheden in de stad. De historische tram rijdt in de weekenden in juli, augustus en september van de Haagse binnenstad tot het strand van Scheveningen.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Funland Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Kom gamen bij Funland aan de boulevard van Scheveningen. In de Palace Promenade speel je dance games, air hockey en old school Rambo spelletjes.

elke dag geopend

entree gratis