Den Haag

Uitstapjes Den Haag (19)

Tourist Tram Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Stap op de Tourist Tram en rijd langs alle bezienswaardigheden in de stad. De historische tram rijdt in de weekenden in juli, augustus en september van de Haagse binnenstad tot het strand van Scheveningen.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Wandelen in Park Sorghvliet

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - In Den Haag ligt het prachtige Park Sorghvliet, dat de sfeer ademt van een eeuwenoud landgoed met zijn slingerende lanen en aarden wallen.

elke dag geopend

Reuzenrad op De Pier

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Het reuzenrad op de Scheveningse Pier is niet te missen. De attractie is vijftig meter hoog en geeft een geweldig uitzicht over de zee, het strand en de skyline van Den Haag.

elke dag geopend

Omniversum

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Omniversum in Den Haag toont spectaculaire films op een groot, bolvormig scherm. Hierdoor zie je film overal om je heen, alsof je er midden in zit!

elke dag geopend

De Pier Pannenkoeken

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Pannenkoeken eten met uitzicht op de Noordzee en met een van de mooiste stranden van Nederland aan je voeten. Je vindt Pier Pannenkoeken op het uiterste puntje van De Pier, boven zee.

elke dag geopend

Humphrey's Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Geniet in hofstad Den Haag van een heerlijk 3-gangenmenu bij restaurant Humphrey's Den Haag. De enorme kroonluchters geven dit restaurant een koninklijk tintje.

elke dag geopend

Landgoed Clingendael

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Verborgen in de grote stad Den Haag, vlakbij het Haagse Bos, strekt zich een statig landgoed uit. Landgoed Clingendael is een prachtig wandelpark met als grote verrassing de Japanse tuin.

elke dag geopend