Activiteiten 9 Juni 2023 Uitagenda (167)

 Zoekfilter actief!

Avondvaart Blauwe Bever Wageningen Westwaarts

tijdelijke activiteit wageningen, Gelderland, 't Stek  -  Varen over de rivier in de rust van de avond en wetenswaardige kennis opdoen. Mooie combinaties, die worden opgedaan tijdens een safaritocht met De Blauwe Bever.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, van 19:30 uur tot 21:00 uur 

Buitenrondleiding

tijdelijke activiteit ijmuiden, Noord-Holland, Bunker Museum IJmuiden  -  Ga mee met de Buiten-rondleiding van het Bunkermuseum in het duingebied tussen IJmuiden aan Zee en de IJmuiderslag. Ontdek alles over de bombestendige geschuts- en vuurleidingsbunkers van kustbatterij Heerenduin en luchtdoelbatterij Olmen.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, van 19:00 uur tot 21:00 uur 

Zeeuws Thrillerfestival

tijdelijke activiteit middelburg, Zeeland, Wandelkerk  -  Een thrillerfestival in een gotische sfeer. Vier bekende thrillerauteurs vertellen over Zeeland als setting in een Scandi noir. Gevolgd door een sinistere wandeling door de donkere en heimelijke straten van Middelburg.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, van 19:00 uur tot 23:00 uur 

Natuursafari Deelerwoud

tijdelijke activiteit arnhem, Gelderland, Arnhem, Veluwe Actief  -  Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op natuursafari in het Deelerwoud.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, 19:30 uur 

Varen op het Naardermeer in avondschemering

tijdelijke activiteit naarden, Noord-Holland, Naardermeer, Erf Stadzigt  -  Stap aan boord van de fluisterboot en vaar de avondschemering in. Tijdens deze vaartocht beleef je de avond op het Naardermeer en geniet je van de rust.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, 19:30 uur 

TOP 5 safari door Planken Wambuis

tijdelijke activiteit otterlo, Gelderland, Planken Wambuis, parkeerplaats Oud Reemst Otterlo  -  Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op TOP 5 safari door het rustgebied van Planken Wambuis. Je komt op plekken die normaal gesproken voor het publiek afgesloten zijn. Een onvergetelijke ervaring!

geopend op vrijdag 9 juni 2023, 19:30 uur 

Koolhovens Keuze - Booze & Dope

tijdelijke activiteit sittard, Limburg  -  Regisseur Martin Koolhoven dompelt je onder in de (film)wereld van BOOZE & DOPE! Verwacht een bijzondere avond met commentaar van Martin en filmfragmenten die je naar hogere sferen brengen. Kijk hierna de hoofdfilm Dazed & Confused

geopend op vrijdag 9 juni 2023, van 19:30 uur tot 23:00 uur 

Schemeren in de Loonse en Drunense duinen

tijdelijke activiteit kaatsheuvel, Noord-Brabant, Kaatsheuvel, parkeerplaats café de Roestelberg  -  Kom tot rust bij het vallen van de avond.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, 20:00 uur 

Ga mee op zoek naar de wilde zwijnen op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Ga met onze gidsen op pad en leer van alles over het leven van de zwijnen op Veluwezoom

geopend op vrijdag 9 juni 2023, 20:00 uur 

FILMAVOND De man uit Rome

tijdelijke activiteit simpelveld, Limburg, In de kloostertuin achter het klooster, ingang via parkeerplaats  -  "De man uit Rome" éénmalige filmvertoning in kloostertuin New Loreto!

geopend op vrijdag 9 juni 2023, van 20:30 uur tot 22:30 uur 

Rosemary's Sons

tijdelijke activiteit sittard, Limburg  -  Rosemary’s Sons zijn terug en spelen hun nieuwe album op vrijdag 9 juni in Sittard-Geleen

geopend op vrijdag 9 juni 2023, van 20:30 uur tot 23:00 uur 

Open Atelierdagen in de Kunstgenieloods

tijdelijke activiteit uitgeest, Noord-Holland, Fort aan den Ham  -  In de weekend van 9 en 10 juni gaan de deuren van de ateliers in de Kunstgenieloods op Fort aan den Ham weer open! Het vaste team kunstenaars staat van 11.00 tot 17.00 uur voor u klaar. Er is veel nieuw werk te zien.

geopend van vrijdag 9 juni 2023 t/m zaterdag 10 juni 2023, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Expositie keramiek en digitale kunst

tijdelijke activiteit huizen, Noord-Holland, de kleine toonzaal  -  Van 15 mei t/m 10 juni 2023 is keramiek van Anne-Mie Govaere en de digitale kunst van Ton van Velsen te zien in galerie De Kleine Toonzaal, Voorbaan 25 in Huizen. Open ma t/m za van 13 tot 17 uur (dinsdag gesloten). Meer info www.dekleinetoonzaal.nl

geopend, maandag 15 mei 2023 t/m zaterdag 10 juni 2023, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

Exclusief: 35% korting op je tickets! Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Prijsvraag: Win twee tickets voor Fort Vertier

Win twee tickets voor Fort Vertier

prijsvraag Ga op avontuur in 3D labyrint Fort Vertier! In dit Romeinse speelpark in Harderwijk staan kinderen voor een spannende uitdaging: bereik de vier torens door de juiste route te vinden. Klim in netten, kruip door tunnels en balanceer over loopbruggen. Er zijn routes op twee niveaus, waardoor Fort...