UITagenda  familiedag

Activiteiten Familiedag Uitagenda (8)

Zeepkistenrace

tijdelijke activiteit wijk aan zee, Noord-Holland, Zwaanstraat  -  De Zeepkistenrace van Wijk aan Zee is meer dan alleen een race. Het is een bruisend evenement voor het hele gezin. Terwijl de coureurs alles uit hun kist halen om de finish te halen.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 21 juni 2024, van 18:00 uur tot 21:00 uur 

Gouda Beach Experience | Family on the Beach

tijdelijke activiteit goes, Zeeland  -  Zondag 23 juni: Family on the Beach | Een dag vol activiteiten voor het hele gezin Tijdens Gouda Beach Experience, een 5-daags beachvolleybal evenement op de Markt in Gouda, wordt er voor de eerste keer een reuze gezellige en sportieve...

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 23 juni 2024, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Kersenfestival

tijdelijke activiteit luttelgeest, Flevoland, Fruitbedrijf Hoekstra  -  Op deze dag krijgt u een ᴜɴɪᴇᴋᴇ ɢᴇʟᴇɢᴇɴʜᴇɪᴅ om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Rondleiding boomgaard met een pluktreintje, demonstratie kersensorteermachine, boerenmarkt, activiteiten voor kinderen.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 29 juni 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Zeeuwse dag van het Paard

tijdelijke activiteit heinkenszand, Zeeland, Stal Vermue  -  Zeeuwse dag van het paard. Een dag voor het hele gezin met paarden keuringen, pony rijden, pony knuffelen, middag vol shows en een gezellige horeca.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 29 juni 2024, van 9.:00 uur tot 17:.0 uur 

Mud Mania Autoblubbering

tijdelijke activiteit lemelerveld, Overijssel  -  Dagje uit, familiedag, autoblubbering, alle leeftijden, vriendendag, gezinsuitje, auto's, hapje en drankje, Kinderspelen

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 27 juli 2024, van 10:.0 uur tot 17:.0 uur 

BLOW! by WMC familiedag

tijdelijke activiteit kerkrade, Limburg, Stadspark Kerkrade  -  BLOW! by WMC Kerkrade, een veelzijdige familiedag gevuld met blaasmuziek! Op zondag 1 september is het Stadspark te Kerkrade gevuld met muziek, foodtrucks en gezelligheid.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 1 september 2024, van 11:00 uur tot 21:00 uur 

Ducosim Spellenbeurs

tijdelijke activiteit amersfoort, Utrecht, Flint Theater en Congressen  -  De leukste en gezelligste (bord)spellenbeurs van Nederland in Amersfoort. Georganiseerd door Dé Nederlandse Spellenvereniging Ducosim.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 21 september 2024, van 10:00 uur tot 17:30 uur