kinderen Gelderland

maandag 10 augustus 2020, kinderen in gelderland (159)

Kidsactiviteiten bij het Van 't Lindenhoutmuseum

tijdelijke activiteit nijmegen, Gelderland  -  Het museum is deze zomer extra geopend op de dinsdagen. Voor families met kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een speciale familieroute.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, dinsdag 11 augustus 2020, van 10:00 uur tot 14:00 uur 

OERRR Speuren naar wild - Veluwezoom Zomer

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Ken jij de wilde dieren van Nationaal Park Veluwezoom?

vandaag nog gesloten, morgen geopend, dinsdag 11 augustus 2020, 19:30 uur 

Maisdrive

tijdelijke activiteit bekveld, Gelderland, recreatie & kinderboerderij Feltsigt  -  De maisdrive,uniek, leuk, bijzonder, apart en het zit vol verassingen ( ook voor de kinderen) en wetenswaardigheden. Al met al een totale nieuwe beleving die ook nog een coronaproof is.

geopend, zaterdag 8 augustus 2020 t/m zaterdag 29 augustus 2020, van 09:30 uur tot 12:30 uur 

Kids Zomerweken

tijdelijke activiteit hernen, Gelderland, Kasteel Hernen  -  Kasteel Hernen is super leuk voor de kinderen en daarom zijn in de zomervakantie elke dag (bijna)gratis kinderactiviteiten als je ons bezoekt.

geopend, dinsdag 28 juli 2020 t/m zondag 30 augustus 2020 

Deze zomervakantie Gevangen en Vrijheid op

tijdelijke activiteit poederoijen, Gelderland, Slot Loevestein  -  Gewapend met een koffer vol verhalen n attributen nemen de Loevestein gidsen je deze zomer mee in het thema Gevangen en Vrijheid.

geopend, zaterdag 11 juli 2020 t/m zondag 30 augustus 2020 

Speuren & Spelen

tijdelijke activiteit ammerzoden, Gelderland, Kasteel Ammersoyen  -  In de zomervakantie kunnen kinderen al speurend en spelend kasteel Ammersoyen ontdekken!

geopend, zaterdag 11 juli 2020 t/m zondag 30 augustus 2020 

Mee met de Marechaussee

tip van de redactie buren, Gelderland - Militair en politie in één, de mannen en vrouwen van de Koninklijke Marechaussee zijn een klasse apart. Wat ze precies doen om ons land veilig te houden en hoe ze werken in crisissituaties, dat is te zien in het Marechausseemuseum . Een leerzaam museum in een prachtig historisch en zelfs koninklijk gebouw in het Gelderse Buren.

Win 2 vrijkaartjes voor het Nederlands Bakkerijmuseum

prijsvraag Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is uitgebreid met hun vijfde historische pand! Eigenlijk is dit museum een mini openluchtmuseum met in elk pandje een ander aspect van het ouderwetse bakkersvak, zoals het vroeger allemaal gebeurde. Ruik de geur van vers gebakken brood en banket als je door...