Tips van de redactie

Activiteiten Proeverij Uitagenda (2)

Historische High Wine

tijdelijke activiteit amerongen, Utrecht, Kasteel Amerongen  -  Ga mee op een culinaire tour door het kasteel. Culinair historica Manon en wijnhistorica Mariëlla organiseren een historische high wine inclusief proeverij van vijf wijnen en vijf hapjes uit het 18e en 19e eeuwse kookschrift Mevrouw Rosande.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 10 juni 2023 t/m zondag 11 juni 2023, van 16:00 uur tot 18:30 uur 

Bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2023

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark.  -  Biervereniging PINT Regio Limburg presenteert in samenwerking met Gulpener Bierbrouwerij bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2023.

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 22 juni 2023 t/m zaterdag 24 juni 2023, van 14:00 uur tot 24:00 uur 

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Boek nu met een fijne korting! Een gezellige avond uit? Daar hoort natuurlijk een drankje bij! Boek een proeverij of workshop in het sfeervolle proeflokaal van Mitra De Nieuwe Bourgondiër en maak kennis met de beste wijnen, bieren, rums, whisky's, cocktails of gin-tonics.

Prijsvraag: Win vier tickets voor GeoFort

Win vier tickets voor GeoFort

prijsvraag Het spannende forteiland GeoFort is omgevormd tot een educatieve attractie waar alles om de toekomst van de aarde draait. De thema's klimaat, energie en water staan centraal. Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of bouw de hoogste toren die tegen een aardbeving kan....