waterlinie

vrijdag 14 augustus 2020, waterlinie (391)

Exclusief diner Janosch Cookery

tijdelijke activiteit nieuwersluis, Utrecht, Fort Nieuwersluis  -  Vrijdag 14 augustus is er een exclusief diner bij Fort Nieuwersluis door Janosch Cookery. Op deze prachtige locatie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er snel bij #fortnieuwersluis #diner #exclusieg

geopend op vrijdag 14 augustus 2020, van 18:30 uur tot 23:00 uur 

Pop-up Museum Kazematten Waldeck

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Vesting Maastricht  -  Tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben de Maastrichtenaren hier dicht op elkaar gepakt angstige uren doorstaan terwijl zij schuilden voor de bombardementen. Het bezoek geeft je een goed beeld van het hoe en waarom van dit unieke monument.

geopend, zondag 9 augustus 2020 t/m maandag 31 augustus 2020 

Rondleiding Fort Sint Pieter

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Fort Sint Pieter  -  Het Fort Sint Pieter ligt aan de zuidkant van de stad, hoog boven de Maas en is deels door gangen direct verbonden met de Sint Pietersberg. Het fort dateert uit begin 1700 en is grotendeels nog intact of gerestaureerd.

geopend, zondag 9 augustus 2020 t/m zaterdag 31 oktober 2020 

Dagje weg met warm weer? Boek hier direct je tickets!

Leer goochelen met Huub & Elmar

tijdelijke activiteit utrecht, Utrecht, Fort aan de Klop  -  Ontdek de goochelaar in jezelf Goochelaar Huub Cooijmans kennen we nog van zijn optredens op Kermis de Klop vorig jaar. Deze zomer neemt hij Elmar Hofstee mee naar ons fort en samen vertonen zij hun magische kunsten. Na hun show krijg jij je...

geopend, zaterdag 8 augustus 2020 t/m zondag 23 augustus 2020, 12:00 uur 

De Waanzinnige Boomhut Kinder Doe Expo

tijdelijke activiteit bunnik, Utrecht, Waterliniemuseum Fort bij Vechten  -  De Waanzinnige Boomhut Kinder Doe Expo weer terug op Fort bij Vechten! en leuke extra activiteit voor de kinderen! Zo kan het publiek verspreid worden over het fort. Dus vier vakantie in eigen land in het Waterliniemuseum!

geopend, dinsdag 21 juli 2020 t/m zondag 27 september 2020, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Deze zomervakantie Gevangen en Vrijheid op

tijdelijke activiteit poederoijen, Gelderland, Slot Loevestein  -  Gewapend met een koffer vol verhalen n attributen nemen de Loevestein gidsen je deze zomer mee in het thema Gevangen en Vrijheid.

geopend, zaterdag 11 juli 2020 t/m zondag 30 augustus 2020 

Het Waterliniemuseum weer open

tijdelijke activiteit bunnik, Utrecht, Waterliniemuseum Fort bij Vechten  -  Het Waterliniemuseum is open! Er zijn veel extra's. Zo zijn de 5 meter hoge sluisdeuren te zien, er is een schommelnetwerk, een Kinder Doe Expo en 100 meters. Daarnaast is het museum toegankelijk met in achtneming van 1,5 meter afstand.

geopend, dinsdag 7 juli 2020 t/m zondag 27 september 2020, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Kamperen op het Muiderslot

tijdelijke activiteit muiden, Noord-Holland, Muiderslot  -  Altijd al eens een nachtje willen slapen op het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland?

geopend, donderdag 2 juli 2020 t/m zondag 13 september 2020 

Stadswandeling met gids

tijdelijke activiteit leerdam, Zuid-Holland, Vesting Leerdam  -  Ga mee op pad door Glasstad Leerdam met een stadsgids Leer Leerdam pas echt kennen tijdens deze stadswandeling. Je komt meer te weten over de geschiedenis van Leerdam en je ontdekt hoe deze vestingstad uitgroeide tot de glasstad van...

geopend, zaterdag 27 juni 2020 t/m zaterdag 31 oktober 2020 

GRATIS KINDERAUDIOTOUR TORENROUTE

tijdelijke activiteit muiden, Noord-Holland, Muiderslot  -  In deze gratis kinderaudiotour tour klim en klauter je de torens in en kom je op verborgen plekjes in het kasteel. Het Muiderslot is ruim zevenhonderd jaar oud. Een belangrijke functie was de verdediging. Je hoort meer over slimme trucjes om de...

geopend, vrijdag 19 juni 2020 t/m donderdag 31 december 2020 

Expositie Eerbetoon Geallieerde Vliegeniers

tijdelijke activiteit vuren, Gelderland, Fort Vuren  -  Bekijk deze zomer de gratis expositie Eerbetoon Geallieerde Vliegeniers Lingewaal op Fort Vuren.

geopend, vrijdag 5 juni 2020 t/m zondag 27 september 2020, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Ontdek de vesting Heusden met een rondvaart

tijdelijke activiteit heusden, Noord-Brabant, Vesting Heusden  -  Ontdek deze zomer de vesting Heusden met een rondvaart van 1 uur over de Maas en Dode Maas. Geniet van afwisselend landschap, molen, vestingwallen en havens. De boot vertrekt vanaf de aanlegsteiger net buiten de stadshaven in Heusden.

geopend, donderdag 4 juni 2020 t/m zondag 27 september 2020, van 13:30 uur tot 16:00 uur 

Win 2 vrijkaartjes voor jumpen bij Fun Center Amstelveen

prijsvraag Fun Center Amstelveen heeft meer dan dertig trampolinevelden met interactieve elementen, twee dunking zones, een tumblingbaan en een foampit. Probeer al jumpend de bal in de basket te gooien voor een echte slam dunk! Of balanceer over een strakgespannen lijn naar de andere kant van de foampit....