Uittips van de redactie cultuur in Almere

14 artikelen en reportages cultuur in almere

Stadswandelingen in Almere

almere, Flevoland  -  Ontdek Almere op wandelschoenen. DagjeWeg.NL neemt u mee naar de modernste stad van Nederland.

Kunst in de Flevose natuur

almere, Flevoland  -  Trek er op uit in Flevoland en geniet van alle mooie kunst. Museum De Paviljoens in Almere zorgt voor een prachtige reis.

Ook zin in Zand?

archief almere, Flevoland  -  Voel de zandkorrels tussen je tenen op het strandfestival Zand in Almere.

Wilde paarden steken ijs over

archief almere, Flevoland  -  Voor het eerst zijn er wilde paarden in het Oostvaardersbos bij Almere te zien. Ze staken dit weekend de Oostvaardersplassen over.

Rusten op het Ooievaarsnest

archief almere, Flevoland  -  Aan de rand van Almere Haven bevindt zich een plaats waar de tijd stilstaat. Op het Ooievaarsnest komt iedereen tot rust.

Almere krijgt stedelijk museum

archief almere, Flevoland  -  Almere krijgt een eigen stedelijk museum. Casa Casla Rudi Fuchs ontwikkelde een visie voor het museum.

Een plasje plegen? Waar dan?

archief almere, Flevoland  -  Een openbaar toilet is niet makkelijk te vinden voor dagjesmensen. Gelukkig brengt een congres dit onderwerp ter sprake.

Kunst in verandering

archief almere, Flevoland  -  Constante beweging, ze is er niet en ze is er wel. Dat lijkt haar eigen website te zeggen en de titel van de publicatie 'Barbara Visser is er niet'. Ze is in ieder geval duidelijk aanwezig op de tentoonstelling Vertaalde Werken/ Translated Works:...