Uittips van de redactie natuurparken in Amsterdam

10 artikelen en reportages natuurparken in amsterdam

De natuur als speelgoed

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Kom eens klimmen, klauteren en ravotten in een natuurspeeltuin. De kids vermaken zich prima en het kost geen cent!

Speel met de winter in de dierentuin

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Kom kijken hoe pasgeboren dieren uit Artis met het winterse weer omgaan! De glibberige witte sneeuw vinden ze heel raar.

Anne Frank-boom bloeit weer

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De Anne Frank-boom zit vol met jonge loten. Mogelijk groeit één van de loten uit tot een nieuwe boom.

Amsterdams damhert moet oppassen

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen moeten worden afgeschoten, volgens de gedeputeerde van Noord-Holland.

Vriend van Het Vondelpark

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Het Vondelpark is jarenlang gerenoveerd en verbeterd en dit jaar eindelijk weer een oase van rust.

Win een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal voor vier tot zes personen

prijsvraag Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp en geniet van een heerlijk Hollands dagje. Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een...