1

Dagtrips duitsland workshop

Artikelen Dagtrips Duitsland Workshop Uittips van de Redactie (24)

-aanbevolen door adverteerder-

Ontdek een dagje weg in Leiden

archief oud artikel leiden, Zuid-Holland  -  Reis door het lichaam van de mens, stap in een sloep van Bootjes en Broodjes of geniet van pure wellness in het Hampshire Hotel. Ontdek de leukste plekjes en de gezelligste uitjes in Leiden ! Musea: Rijksmuseum Volkenkunde Japanmuseum...

Koude lentekriebels

archief oud artikel Buiten sneeuwt het en is het koud, en toch is de lente begonnen! Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en krijg de lentekriebels.

Dagje uit dit weekend!

archief oud artikel Geniet na van de prachtige lenteweek en trek er snel op uit, voordat Koning Winter weer terugkomt. Fijn weekend!

Dagje uit dit weekend

archief oud artikel Stijgende temperaturen en druilerige dagen. Wordt het nog een leuk weekend? Met de DagjeWeg.NL Weekend Top 5 altijd!

Dortmunder U

Duitsland  -  Een museum, bibliotheek, restaurant en universiteit onder één dak in een oude bierfabriek.

Zollverein

Duitsland  -  De Zollverein vertelt het verhaal van steenkool en staal in een indrukwekkende industriële omgeving. Allemaal onder en rondom Schachtbok XII, nu de belangrijkste bezienswaardigheid in het Ruhrgebied.

Maascentrum De Wissen

dilsen-stokkem, België  -  Maascentrum De Wissen vertelt bezoekers alles over het Maasland. Het bezoekerscentrum is de start van een nieuwe ontdekkingstocht.