Uittips van de redactie restaurants in Noord-Holland

13 artikelen en reportages restaurants in noord-holland

Ga eens in je eentje uit eten!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Restaurant Eenmaal heeft alleen maar eenpersoonstafeltjes. Dit weekend is dit unieke restaurant te bezoeken in Amsterdam.

Kom van dat dak af!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Geniet van dit heerlijke weer op een gezellig terras. Op een boot, hoog boven op een dak of aan het strand.

Prik een vorkje mee!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Geen zin om te koken dit weekend? Dat hoeft niet. In het Amstelpark staat Taste of Amsterdam met lekkere hapjes op je te wachten.

REM-eiland legt aan

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Het REM-eiland staat aan de start van een nieuwe toekomst. Vandaag kwam het eiland aan in de Amsterdamse IJhaven.

Nieuwe toekomst voor REM-eiland

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Zendpiraten hebben het REM-eiland al lang en breed verlaten. Tijd voor een nieuwe toekomst in Amsterdam!

Wat is het Beste Groenterestaurant?

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Welk restaurant is het allergezondst? Drie Nederlandse restaurants strijden om de titel 'Beste Groenterestaurant'.

Al varend naar Carré

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Genietend van een heerlijk diner kan de musicalbezoeker voortaan varend naar Carré.

Bedreigde vis van menukaart

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Restaurants die 'foute vis' van de kaart schrappen krijgen een keurmerk. Bedreigde vissen moeten zo uit restaurants verdwijnen.