Wat te doen attractieparken in Zuid-Holland

33 artikelen en reportages attractieparken in zuid-holland

Over de kop zoveel je wilt

archief wassenaar, Zuid-Holland  -  Je bent zelf de piloot in de nieuwe attractie Wild Wings van Duinrell. Hoe vaak wil je over de kop?

Op pad als een Van Rossem

archief den haag, Zuid-Holland  -  De Van Rossems kijken iets anders om zich heen dan de gemiddelde dagjesmens. Wat vonden zij in Den Haag? Verrassende inspiratie!

Ontdek een dagje weg in Leiden

archief leiden, Zuid-Holland  -  Reis door het lichaam van de mens, stap in een sloep van Bootjes en Broodjes of geniet van pure wellness in het Hampshire Hotel. Ontdek de leukste plekjes en de gezelligste uitjes in Leiden ! Musea: Rijksmuseum Volkenkunde Japanmuseum...

Ruik de geur van overwinning

archief den haag, Zuid-Holland  -  Het dromen over een WK-finale in 2014 is begonnen! In de nieuwe attractie van Madurodam hangt de geur van overwinning.

Ontmoet je favoriete acteurs op de SpangaS Fandag!

archief wassenaar, Zuid-Holland  -  Echte fans staan zondag 20 oktober vooraan in de rij als attractiepark Duinrell open gaat. Die dag ontmoet je daar namelijk de acteurs van de populaire serie SpangaS tijdens de eerste fandag !

Beleef een middeleeuwse winter

archief alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Stap in de wereld van het verleden bij Archeon en beleef een winter zoals onze voorouders die kenden.

Win 2 vrijkaartjes voor Militracks op 19 en 20 september

prijsvraag Met het hele gezin een dagje uit? Win kaarten voor Militracks op 19 en 20 september in Oorlogsmuseum Overloon. Hier zie je Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en tanks uit de Tweede Wereldoorlog. Rij mee met historische voertuigen, neem een kijkje op de grote militaria...