Wat te doen kleuters in Zuid-Holland

12 artikelen en reportages kleuters in zuid-holland

Teken mee voor het goede doel

archief capelle aan den ijssel, Zuid-Holland  -  Actie 'Tekenen voor een Betere Wereld' in samenwerking met SOS Kinderdorpen is van start. Teken jij ook mee?

Ontdek de filmwereld met Cinemini!

archief amsterdam, Zuid-Holland  -  Elke zondag is er Cinemini: een leuke, korte filmvoorstelling speciaal voor de kleinste kinderen. Ontdek de bioscoop!

Zaaien bij de Keukenhof

archief lisse, Zuid-Holland  -  Bezoek de Keukenhof en zie hoe een nieuwe mozaïek van het Europees Kampioenschap Voetbal wordt aangelegd.

Op-en-top kinderwereld

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Plaswijckpark is moeilijk in een hokje te plaatsen. Het is niet alleen een groot speelpark. Het is ook niet een gewone dierentuin.

Sesamstraat in Madurodam

archief den haag, Zuid-Holland  -  Madurodam start de educatieve en interactieve expositie "Sesamstraat in Madurodam".

Jip en Janneke op het toneel

archief alkmaar, Zuid-Holland  -  De bekende kleuters Jip en Janneke staan nu op het podium met hun muzikale voorstelling ‘Jip en Janneke vervelen zich nooit’. De voorstelling van Jeugdtheater het Blauwe Huis is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar, inclusief ouders natuurlijk....

Win 2 vrijkaartjes voor indoor attractiestad KidZcity in Utrecht

prijsvraag Kinderen weten niet waar ze moeten beginnen in KidZcity, de leukste speelstad van Nederland! Er is meer dan 5000 vierkante meter vol speelplezier. Ze kunnen klimmen in het kasteel, klauteren in het grote funhouse vol obstakels en vliegen in de balloonride. Rondscheuren in de botsauto's, reizen...