1

Dagtrips kleuters Zuid-Holland

Uittipskleuters in Zuid-Holland en in de buurt van Zuid-Holland

Teken mee voor het goede doel

archief oud artikel capelle aan den ijssel, Zuid-Holland  -  Actie 'Tekenen voor een Betere Wereld' in samenwerking met SOS Kinderdorpen is van start. Teken jij ook mee?

Zaaien bij de Keukenhof

archief oud artikel lisse, Zuid-Holland  -  Bezoek de Keukenhof en zie hoe een nieuwe mozaïek van het Europees Kampioenschap Voetbal wordt aangelegd.

Op-en-top kinderwereld

archief oud artikel rotterdam, Zuid-Holland  -  Plaswijckpark is moeilijk in een hokje te plaatsen. Het is niet alleen een groot speelpark. Het is ook niet een gewone dierentuin.

Kinderboerderij Papenhoeve

papendrecht, Zuid-Holland  -  Kinderboerderij Papenhoeve in Papendrecht biedt kinderen een gezellig dagje met onder andere varkens, geiten, eenden, koeien, konijnen, kippen en vissen.

Spelen en ontdekken in het Balijbos

zoetermeer, Zuid-Holland  -  Geniet van het buitenleven in het jonge Balijbos. Struin lekker door het bos en speel als een echte ridder in het stukje speelbos. Er is ook een leuke wandelroute met ridders voor kinderen.

Monkey Town Sliedrecht

sliedrecht, Zuid-Holland  -  Leuke houten bomen reiken met hun takken tot aan het dak. Hier wil je wel klimmen, klauteren en de geheimzinnige tunnels en verborgen paadjes in. Voor je het weet is de dag voorbij!

De Ballebak Brielle

brielle, Zuid-Holland  -  Bij regen en zonneschijn: spelen bij De Ballebak in Brielle kan altijd! Een overdekt speelparadijs inclusief een buitenspeeltuin voor mooi weer.

Monkey Town Bleiswijk

bleiswijk, Zuid-Holland  -  Kinderen tot twaalf jaar zijn ongetwijfeld een dag zoet in Monkey Town Bleiswijk. In de klim- en klautertoestellen kun je leuk tikkertje spelen!

Fundustry RotterdamFundustry Rotterdam

Fundustry Rotterdam

€ 15,- korting per ticket Het licht dimt... je zoekt beschutting achter het vliegtuigwrak of een stapel pallets. De spanning in Fundustry Rotterdam is om te snijden, iedereen houdt zijn adem in! Dit is een uitje voor echte avonturiers, een stoer spel vol spanning en sensatie!