1

Uitstapjes voor een dagje of weekend in Rotterdam

Euromast: Meer dan alleen een uniek uitzicht!   Redactioneel door

archief oud artikel 13 juni 2009 Rotterdam, Zuid-Holland Rotterdam is een veelzijdige en veelkleurige stad. Het is leuk om de stad een dagje te bezoeken, maar een dag is te kort: zelfs een weekend is eigenlijk niet lang genoeg. Redacteuren van DagjeWeg.NL bezochten Rotjeknor en brachten een aantal verrassende uitjes in kaart.

Rotterdam is, na Amsterdam, de tweede stad van Nederland. In tegenstelling tot Amsterdam heeft Rotterdam geen historisch centrum meer, omdat het tijdens de oorlog is gebombardeerd. Rotterdam heeft er een mooi en modern centrum voor teruggekregen. Met metro's en trams is een dagje Rotterdam prima te doen met het openbaar vervoer.

Weekendje Rotterdam

Niet genoeg aan één dag om Rotterdam te bekijken? Blijf er dan lekker een weekend. Boek bijvoorbeeld een overnachting in het moderne Novotel (gunstig gelegen aan de rijksweg) of in het geweldig Suitehotel Pincoffs. Voor een weekendje fietsen is het B&B Alberti heel leuk. B&B staat bij hen voor Bed and Bike: gratis fietsen zijn bij de overnachting inbegrepen. Er zijn meer dan dertig hotels in Rotterdam!

Aanbevolen uitstapjes in RotterdamLaatst gewijzigd: 2023-09-21 10:16:01 · Gepubliceerd: 2009-06-09 13:13:46 - 22124