Bijna gratis naar de speeltuin

Speeltuinen | Redactioneel door

Goedkoop dagje naar een attractiepark

11 september 2013 Cultuur Landelijk Een dagje weg met het hele gezin naar een attractiepark is bijna onbetaalbaar. Met de toegangsprijzen voor de grote parken is je portemonnee binnen een mum van tijd leeg! DagjeWeg.NL vond een aantal leuke betaalbare speeltuinen, zodat je ook nog geld overhoudt voor een lekker ijsje of een frietje.

Let op, voorkom verspreiding coronavirus: Houd 2 meter afstand van andere mensen. Verdere tips? Zie richtlijnen van het RIVM.

Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen is leuk als het zonnetje schijnt, maar ook als de regen met bakken uit de lucht valt. In de buitenspeeltuin van 30.000 vierkante meter kunnen de kinderen een ritje maken in de kaboutertrein of zich helemaal moe springen in het Springkasteel. Wie nog niet genoeg heeft van de springkussens kan zich ook wagen aan de springkussensurvival, of wat dacht je van de zweefauto's? Binnen zijn er allerlei speeltoestellen, van klimwand tot glijbanen. Doe de groetjes aan Jan Klaassen en Katrijn!

SchatEiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland, en hier schijnt de zon altijd. Kinderen kunnen hier urenlang klimmen, klauteren, schatgraven, springen, bootjes besturen en nog veel meer. Ook is er een ruim buitenterras met zonneweide, strand en enkele buitenattracties. Met kano's en waterfietsen kunnen de bezoekers de geweldige omgeving rondom het SchatEiland verkennen. De echte durfals vuren waterballonnen af met reusachtige katapults. Leg je zwemkleding maar vast klaar!

Drouwenerzand Attractiepark

Bijzonder aan Drouwenerzand Attractiepark is de unieke combinatie van spelen, eten en drinken op één plek en voor één prijs. Eerst helemaal losgaan in de Piratenboot, de botsauto's of in de nieuwe Break Dance en daarna je helemaal rond eten met ijsjes, hamburgers en frikandellen. De droom van ieder kind wordt werkelijkheid in Drouwenerzand. "Of het nu regent of mooi weer is, of je nu met grote kinderen of kleine kinderen gaat, of je nu weinig te besteden hebt of veel: er is overal aan gedacht!", vertelt een bezoeker.

Speelpark Klein Zwitserland

Wie weet waar de hoogste schommel van Nederland staat? In Speelpark Klein Zwitserland natuurlijk! In dit speelpark met Avonturenbos krijgen kinderen gegarandeerd vieze kleren. Het Avonturenbos is een kruip-en-sluipbos met smalle paden, geheimzinnige plekken en onderaardse tunneltjes. Kinderen kunnen er lekker ravotten, hutten bouwen en het Romeinse fort bestormen. In het speelpark staat naast de hoogste schommel, ook de langste buisglijbaan van Europa. Veel plezier!

Speelpark Oud Valkeveen

In een prachtig bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden ligt Speelpark Oud Valkeveen. Het park bestaat al 75 jaar en heeft een eigen strand aan het Gooimeer. Hier kun je de hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren. Even bijkomen doe je met een waterfiets op de grote vijver. En als het echt lekker weer is, neem je een handdoek mee en kun je genieten van zon, strand en water!

Kinderparadijs Malkenschoten

Karpers die zo uit je hand eten? Je ontmoet ze in Kinderparadijs Malkenschoten. Ook is er een kleine kinderboerderij, waar je gezellig kunt knuffelen met konijntjes en geiten. Voor de wat grotere kinderen is er een kabelbaan, een midgetgolfbaan, een wiebelbrug en een klim- en klauterparcours. Geniet ook van de waterfietsen, het doolhof en de bouwblokken. Trek gekregen van zoveel leuks? Ga lekker smullen op het overdekte terras!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 18:05:42 · Gepubliceerd: 2011-03-24 14:05:42 - 31150