Overdekt speelplezier op woensdagmiddag

Binnenactiviteiten |  
Nieuws door

Wat te doen met de kinderen?

10 april 2013 Cultuur Rotterdam, Zuid-Holland Woensdagmiddag: de kinderen hebben vrij, maar de regen valt met bakken uit de lucht. DagjeWeg.NL geeft drie tips voor een gezellige en overdekte middag!

De echte lente laat nog even op zich wachten. Meteorologen verwachten dat het vandaag weer flink gaat regenen. Jammer voor kinderen die op woensdagmiddag vrij zijn. DagjeWeg.NL heeft leuke overdekte tips, zodat ze toch niet de hele middag voor de televisie hoeven te hangen.

Miniworld Rotterdan

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Hier beleef je een dagje in Rotterdam, maar dan zonder regendruppels. Een dag duurt hier maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. En misschien schijnt de zon dan wel weer.

Coronel Adventure Klimpark

Ga de uitdaging aan en klim over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste puntje van het Coronel Adventure Indoor Klimpark. Een park vol hindernissen en spannende parcoursen, waar het niet uit maakt of de zon schijnt of dat het regent. Laat het avontuur maar beginnen!

Space Expo

Maak een tripje naar de Melkweg tijdens een bezoek aan Space Expo. Hier leer je van alles over de ruimte en maak je kennis met de bekendste astronauten. Bekijk een raketlancering en maak een ritje met de Space Train. Op naar de sterren en daar voorbij!

Kinderen hoeven niet voor de televisie te hangen

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-04-10 07:54:41 - 337