1

De leukste feesten voor elk type vrijgezel

Geef de bruid of bruidegom in spé een dag die precies bij hem of haar past

Nog meer inspiratie voor een vrijgezellenfeest Redactioneel door
Foto 1. De roze caravan duikt op de mooiste plekken op. Een echte blikvanger, waarin je kunt genieten van een high tea. Foto: High tea on Wheels.

7 februari 2015 bijgewerkt: 16 januari 2020 Trends Landelijk Heb je dit jaar ook één of meerdere bruiloften op de planning staan? De bruid of bruidegom in spe moet natuurlijk flink in het zonnetje én voor gek worden gezet. Alvast een lijstje met inspiratie voor als jij de gelukkige bent die een vrijgezellenfeest mag organiseren!

Voor de vrijgezel die van buitenlucht houdt

VUUR SPUWEN - De vlam in de pan! Op de boerderij Bij Aaltje kun je een heuse brandweergame spelen of leren vuurspuwen... Dat betekent rode wangen! De dag wordt afgesloten met een sessie buitenkoken op houtvuur. Voor een vurige vrijgezel die niet bang uitgevallen is!

LASERGAMEN - Een klassiek potje lasergamen is al spannend, maar wordt nog leuker als je het lekker buiten kunt spelen! En dat kan onder meer bij Gotcha Outdoor Lasergames in Appelscha. Wie schakelt de tegenstander als eerste uit in het strijdveld vol loopgraven en schuilplekken? De vrede wordt weer gesloten tijdens de barbecue na afloop.

GANZENBORD IN DE STAD - Groepswijzer brengt de vrijgezel en het hele gezelschap naar gezellige oud-Hollandse steden. Speel bijvoorbeeld een potje Ganzenbord aan de hand van een zeventiende-eeuwse plattegrond. De geschiedenis komt weer tot leven! En jullie genieten van een zorgeloze dag!

Voor de creatieve vrijgezel

SAMEN KNUTSELEN - Een creabea-bruid (of -bruidegom...) maak je helemaal blij met een gezellige, creatieve workshop. Ga bij Happy You aan de slag met steigerhout, sloophout of handwerkartikelen en knutsel er lekker op los. Ondertussen gezellig bijpraten en de vrijgezel is helemaal in haar nopjes!

SAMEN TROMMELEN - Een muzikale vrijgezel voer je mee naar Afrika tijdens een swingende workshop van Dununba. Hier kun je lekker ongegeneerd losgaan op de trommels of maak - bij bodypercussie - muziek met je eigen lichaam!

SAMEN SNOEPEN - Creatief zijn met chocolade kan ook. Een chocoladefeestje van Choco Loca bestaat bijvoorbeeld uit beeldhouwen of schilderen en natuurlijk snoepen... Er kan zoveel met chocolade! Maak samen je eigen high tea of ga helemaal over de top met een arrangement met een chocolademaskertje, chocoladefondue en bonbons maken. Voor de echte fan.

Voor de vrijgezel die van smullen houdt

SPANNEND ETENTJE - Verzekerd zijn van een goede maaltijd? Dit is een handig én leuk alles-in-één-concept van Uitjes en Eten: onder het genot van een lekker etentje speel je samen een spannend en vermakelijk spel, bijvoorbeeld Weerwolven. Voor een bloeddorstige vrijgezel!

ROZE HIGH TEA - Dat valt wel op: de roze caravan van High tea on Wheels. Het gezellige huisje op wielen duikt op bij de mooiste plaatsen: in de bossen, of bij een boerderij of op een door jou gekozen locatie. Binnen staat de thee al te dampen voor een smakelijke high tea, bijvoorbeeld in Marokkaanse sferen of met hapjes uit grootmoeders tijd.

Voor de hoe gekker hoe beter-vrijgezel

BAND LOOPT! - Heerlijk samen jengelen en lachen: dat kan tijdens een workshop Smartlappen zingen! Juf Mies staat te wachten in een café op de Amsterdamse Zeedijk en ook de accordeonist doet mee met het feestje. Zing samen uit volle borst tien nummers bij elkaar. De cd mag natuurlijk mee naar huis.

LEF GEVRAAGD - Dat moet je durven: mee op een Liquidatiespeurtocht met een oud-rechercheur. Tijdens een Crimineel Dagje in Amsterdam verzamel je zelf in de smalle steegjes en op spannende plekken bewijsmateriaal. Er is ook een Baantjerspeurtocht mogelijk.

Foto 2. Leuk: high tea'en in een roze caravan. Foto: High tea on Wheels.

Laatst gewijzigd: 2020-01-16 10:42:52 · Gepubliceerd: 2014-02-07 12:14:56 - 2183


-advertentiepositie-