1

Uitstapjes vlakbij Fort Ruigenhoek

Speelbos Gagelbos

utrecht, Utrecht (1.42km)  -  In de natuur is een hoop te beleven! Gebruik je fantasie en ga verstoppertje spelen tussen de struiken, bouw een hut of klieder met water en zand.

De Ontdekhal

utrecht, Utrecht (2.05km)  -  Techniek is cool! Dat ontdek je allemaal in De Ontdekhal, in de Utrechtse wijk Overvecht. Ga aan de slag met workshops, activiteiten en allerlei technische snufjes.

Dutch DJ Academy

utrecht, Utrecht (2.89km)  -  Wat doet een DJ nou eigenlijk allemaal? Doe een workshop DJ waarmee je dat kunt ervaren. Heb je aspiraties om zelf DJ te worden, dan kun je op de Dutch DJ Academy een cursus volgen. In beide gevallen word je begeleid door professionals in het vak.

AR City Game

utrecht, Utrecht (3.02km)  -  Een dagje stad krijgt een verrassende wending met AR City Game. Speel één van de spannende spellen en ga op zoek naar aanwijzingen in een stad naar keuze. Een leuk groepsuitje!

Griftpark Utrecht

utrecht, Utrecht (3.11km)  -  Het Griftpark in Utrecht is een geliefde ontmoetingsplaats, waar bewoners maar ook toeristen samenkomen. Op de groene ligweides voor een picknick, op de uitzichtheuvel of bij de kinderboerderij.

Lasergames Utrecht

utrecht, Utrecht (3.61km)  -  Word een hypermoderne soldaat bij Lasergames Utrecht. Met een lichtgewicht vest met elektronische sensoren en een lasergun kan de oorlog beginnen!

Julianapark Utrecht

utrecht, Utrecht (3.73km)  -  Het Utrechtse Julianapark is een heerlijke bestemming voor een dagje natuur. Neem een boek mee, wat te drinken en een kleed en je bent er een paar uur zoet!

Spa Sereen

tienhoven, Utrecht (3.74km)  -  Aan de Maarsseveense plassen vind je een oase van wellness en rust: Spa Sereen. De naam zegt het al, hier kom je volledig tot rust.

De Pannekoekenbakker

maarssen, Utrecht (3.74km)  -  Geniet van het uitzicht terwijl je op het terras zit van pannenkoekenrestaurant De Pannekoekenbakker. Er zijn wel 250 verschillende soorten pannenkoeken om hier te proeven!

Volksbuurtmuseum

utrecht, Utrecht (3.78km)  -  Het Volksbuurtmuseum maakt een afstand van honderd jaar geschiedenis overbrugbaar dankzij een rijke verzameling voorwerpen. Kom thuis in Wijk C, de bekendste Utrechtse volksbuurt.

Slot Zuylen

oud-zuilen, Utrecht (3.81km)  -  In Slot Zuylen, prachtig gelegen aan de Vecht, brengen concerten, evenementen en rondleidingen het verleden tot leven.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fort Ruigenhoek