1

Uitstapjes vlakbij Zombie Escape Amsterdam -...

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.49km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Amsterdam Canal Cruises

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Een feestje vieren, Amsterdam ontdekken of genieten van een heerlijk diner? Ontdek de schoonheid van de Amsterdamse grachten in een rondvaartboot van Canal Cruises.

Heineken Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Bestaan er eigenlijk wel volwassen wereldburgers die nog geen Heineken bier gedronken hebben?

Art experience RTXP in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.34km)  -  Door de geschiedenis wandelen aan de hand van 50 iconische schilderijen? Dat kan bij art experience RTXP in Amsterdam. Prachtig geschilderde studies van de meesterwerken laten zien hoe de schilderkunst steeds weer veranderde.

Museum Van Loon

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  Aan de prachtige Amsterdamse Keizersgracht staat het woonhuis van de regentenfamilie Van Loon. Neem een kijkje en vergaap je aan het chique interieur!

Amstelkerk

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  De Amstelkerk is meer dan alleen een historisch gebouw; het is een levendige culturele hotspot waar je kunt genieten van muziekevenementen, lezingen en tentoonstellingen. Een must-visit voor cultuurliefhebbers.

Foam Fotografiemuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Foam is een museum met internationaal allure. Fotografie komt hier in al haar facetten aan bod, van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch. De tentoonstellingen wisselen regelmatig, dus je ziet steeds iets nieuws.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zombie Escape Amsterdam - GESLOTEN