Uitstapjes vlakbij Oude Ambachten & Speelgoed...

Pluktuin Erf Janz

voorthuizen, Gelderland (1.3km)  -  Bezoek de Pluktuin Erf Janz in Voorthuizen en ontdek hoe jij je eigen boeket of vers fruit kunt plukken! Zorg ervoor dat je een mandje, schaar/mes bij de hand hebt.

gesloten, open van  9 juli t/m 22 oktober, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

IJsboerderij De Oude Deel

voorthuizen, Gelderland (1.48km)  -  IJs om je vingers bij af te likken! De ijsboerderij maakt heerlijk roomijs van dagverse melk van koeien uit eigen stal. Verser kan het bijna niet. Op de boerderij is ook van alles te doen. Speel een potje discgolf of ga lekker skelteren.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Happyfarm: speelplezier binnen en buiten!

terschuur, Gelderland (1.58km)  -  Pony rijden, konijntjes aaien, racen met een skelter of van de kabelbaan? Kom gezellig spelen bij De Happyfarm!

open op woensdag, vrijdag en zaterdag 

Landgoedmarkt Barneveld

barneveld, Gelderland (2.58km)  -  Verse en pure streekproducten en brocante spullen uit de Gelderse vallei op de authentieke landgoedmarkt in Barneveld. Een markt met karakter die voor ieder wat te bieden heeft.

soms geopend op woensdag 

Ballonvaartcentrum Van Maanen

barneveld, Gelderland (2.6km)  -  Heerlijk zweven over het platteland onder een heteluchtballon. Een ballonvaart is daarvoor de perfecte manier!

doordeweeks geopend 

Ballonvaartcentrum Van Manen

barneveld, Gelderland (2.6km)  -  Ballonvaartcentrum Van Manen heeft een vloot van maar liefst 21 heteluchtballonnen. Boek snel een van de leuke last minute-acties en bewonder de wereld van bovenaf!

doordeweeks geopend 

Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen

voorthuizen, Gelderland (2.73km)  -  Wat het weer ook is, er is altijd wat te beleven in Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen! Vind een weg in het spannende maïsdoolhof en speel in de overdekte speeltuin. Een leuk en betaalbaar uitje met het hele gezin.

gesloten, open van  25 april t/m 29 oktober, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Openluchtzwembad Oosterbosbad

barneveld, Gelderland (3.02km)  -  Neem een duik in het Oosterbosbad, dit mooie zwembad vraagt erom! Leg je handdoek maar op het grote grasveld en spring van de duikplank of zoef van de glijbaan.

gesloten, open van  1 mei t/m 31 augustus, van 07:00 uur tot 19:30 uur 

Boerderij 't Paradijs

barneveld, Gelderland (3.06km)  -  Boerderij 't Paradijs in Barneveld teelt groenten en fruit op biologische wijze en daar kan iedereen van meegenieten. In de boerderijwinkel, die vijf dagen per week open is, kun je terecht voor biologische producten. Van rundvlees van het...

's zondags gesloten 

Vlaaienmaaien: het nieuwe boerengolf

terschuur, Gelderland (3.15km)  -  Kom je vlaaienmaaien in Terschuur? Dit is boerengolf, maar net even anders. De boer heeft een baan van circa twintig hectare ter beschikking. Sla die bal maar tussen de koeien door!

gesloten, open van  1 juni t/m 15 oktober 

Samen creatief aan de slag met verf, mozaïek of porselein

barneveld, Gelderland (3.55km)  -  Creatief talent? Ook al heb je het niet, in Atelier Hupsakee krijgt iedereen zin om iets moois te maken. Samen met vriendinnen, familie en gezin maak je een mooi schilderij, een mozaïek of een stoer graffiti-kunstwerk!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 47 91 94 35 

Partycentrum Veluwehal

barneveld, Gelderland (3.69km)  -  In Partycentrum Veluwehal in Barneveld is het één groot feest. Van bowlen tot lekker eten: een avondje weg is hier gegarandeerd geslaagd.

's zondags gesloten 

Zwembad Veluwehal

barneveld, Gelderland (3.69km)  -  Jong en oud kan daar dan lekker recreatief komen zwemmen in zwembad Veluwehal.

elke dag geopend 

Molen Den Olden Florus

terschuur, Gelderland (3.76km)  -  Zelfgemalen meel kopen? Dat kan bij de windkorenmolen Den Olden Florus!

open op zaterdag 

Museum Nairac

barneveld, Gelderland (3.83km)  -  Museum Nairac is een oudheidskamer uit 1875. Bezoekers vinden er prachtige archeologische en historische voorwerpen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Oude Kerk Barneveld

barneveld, Gelderland (3.89km)  -  Bezoek de Oude Kerk in Barneveld en verken haar interessante historie. Ontdek ook de prachtige orgel uit 1766, twee grafmonumenten en de preekstoel.

open op zaterdag 

Zakelijke bijeenkomsten in Kasteel de Schaffelaar

barneveld, Gelderland (3.93km)  -  In Barneveld ligt het belangrijkste Nederlandse landhuis in de zogenaamde neo-tudorstijl (romantische bouwstijl): Kasteel De Schaffelaar. Het landhuis is een geschikte locatie voor evenementen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 - 00 01 540 

Landgoed en Kasteel de Schaffelaar

barneveld, Gelderland (3.93km)  -  Landgoed De Schaffelaar is een beroemde eyecatcher in Barneveld. Op dit natuurrijke landgoed worden geregeld evenementen georganiseerd. Een geliefde en stijlvolle locatie voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.

elke dag geopend 

Belevingscentrum Missie en Media

barneveld, Gelderland (4.01km)  -  VR, games, persoonlijke verhalen: in de belevingswereld Missie en Media van de christelijke radiozender TWR ontdek je de wereld van de zending. En de belangrijke rol die radio en andere media hierin spelen.

open op woensdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Schaffelaar

barneveld, Gelderland (4.01km)  -  Bezoek de nieuwe kinderboerderij van Barneveld, Kinderboerderij Schaffelaar en ontdek het Schaffelaar Erf op Landgoed Schaffelaar. Verken de oude schuur die onlangs omgebouwd is tot een dierenverblijf.

's zondags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oude Ambachten & Speelgoed Museum