Uitstapjes vlakbij Museum Speelklok

Pedal Boat Utrecht

utrecht, Utrecht (0.08km)  -  Ook in de Domstad kunnen waterfietsen gehuurd worden. Fiets langs de terrasjes aan het water, met uitzicht op de consoles en de mooie grachtenpandjes.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september, van 10:30 uur tot 18:00 uur 

Speur naar de leukste plekjes met Utrecht City Trail

utrecht, Utrecht (0.09km)  -  Met de Utrecht City Trail van Qula ga je met je smartphone op zoek naar twintig verborgen plekken in de stad! Voer raadsels, puzzels en opdrachten uit voor zoveel mogelijk punten.

elke dag geopend 

Utrecht Domstad - museumwandeling

utrecht, Utrecht (0.1km)  -  Domstad Utrechts barst van de musea. Met deze museumwandeling van 9 kilometer kom je langs museum Speelklok, het Spoorwegmuseum en nog zeven andere leuke en bekende musea.

elke dag geopend 

Beklim de Domtoren!

utrecht, Utrecht (0.1km)  -  Beklim de blikvanger van de stad Utrecht, de Domtoren. Deze middeleeuwse toren is de hoogste van Nederland en heeft maar liefst 465 traptreden. En nu de toren in de steigers staat kun je zelfs naar de torenspits! Daar wacht een spectaculair uitzicht.

elke dag geopend 

Wandeling Utrecht Lumen

utrecht, Utrecht (0.1km)  -  Bekijk Utrecht in het donker! Utrecht Lumen neemt bezoekers het hele jaar mee in een tocht langs prachtige lichtkunstwerken.

elke dag geopend 

Paleis Lofen Utrecht

utrecht, Utrecht (0.1km)  -  Dwaal 900 jaar later door het keizerlijk Paleis Lofen en ontdek hoe Utrecht een stad wordt. Paleis Lofen is in 1000 jaar verdwenen tussen de Vismarkt en het Domplein in Utrecht. Reis aan de hand van de belangrijkste gebeurtenissen mee door te tijd.

elke dag geopend 

Kanoverhuur Utrecht

utrecht, Utrecht (0.12km)  -  Geniet van het water met een bootje van Kanoverhuur Utrecht. Ontdek de mooie grachten of maak een tocht door natuurgebied de Amelisweerd.

elke dag geopend 

Ontsnap uit je eigen escaperoom op locatie!

utrecht, Utrecht (0.13km)  -  Spannend, een escaperoom op een ver-van-je-bed locatie. Maar hoe bizar is het als je ineens opgesloten zit in je eigen schuur, huis of kantoor? Uitjesbazen organiseert nog veel meer originele en avontuurlijke groepsuitjes als deze!

geopend op afspraak of bel +31 (0)413 30 27 73 

Pandhof van de Dom

utrecht, Utrecht (0.14km)  -  De Pandhof van de Dom: de oude kloostertuin van de Domkerk is een oase van rust midden in de stad Utrecht.

elke dag geopend 

Stedentrips Utrecht

utrecht, Utrecht (0.15km)  -  Geniet van de oude stad Utrecht. Utrecht met zijn oude historie kent veel plekken die je echt een keer moet zien. En er zijn altijd wel culturele activiteiten te doen.

elke dag geopend 

Oudegracht

utrecht, Utrecht (0.15km)  -  Slenter langs de gezellige Oudegracht, als sinds de tiende eeuw dé levensader van Utrecht.

elke dag geopend 

Theater Kikker

utrecht, Utrecht (0.16km)  -  Kom cultuur snuiven bij Theater Kikker in Utrecht. Dans, theater of jeugdtheater, hier staan altijd leuke voorstellingen op de planken.

elke dag geopend 

Ontdek de rijke historie van de Utrechtse Domkerk

utrecht, Utrecht (0.19km)  -  De Domkerk in het hart van Utrecht is veel meer dan alleen een toren. De indrukwekkende bogen en gewelven maken van de Domkerk bijna een kathedraal.

elke dag geopend 

Bison Bowling Utrecht

utrecht, Utrecht (0.2km)  -  Midden in het centrum van Utrecht bevindt zich Bison Bowling Utrecht. Eerst lekker eten en dan je skills testen op de bowlingbaan.

elke dag geopend 

Gamestate Utrecht

utrecht, Utrecht (0.2km)  -  Gamestate Utrecht is de allergrootste arcadehal van de Benelux. Je vindt er honderden games. Van een klassieke game als Pac-Man en de ouderwetse flipperkast tot racesimulatoren en games in 4D.

elke dag geopend 

Live Today

utrecht, Utrecht (0.2km)  -  Om de hoek bij de Neude in Utrecht vind je Live Today, een winkel met prachtige spullen voor je interieur.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

DOMunder: historische attractie Domplein

utrecht, Utrecht (0.22km)  -  In DOMunder ben je erbij als de Romeinen het castellum Trajectum bouwen en als de tornado in 1674 de Domkerk ruïneert. Onder de grond op ontdekkingstocht door de geschiedenis!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Dille & Kamille Utrecht

utrecht, Utrecht (0.23km)  -  Dille & Kamille Utrecht vind je midden in het centrum, aan de Oudegracht. Stap hier binnen voor mooie robuuste spullen voor in huis, tuin of keuken: pollepels, pannen, snijplanken, houten speelgoed en nog veel meer.

elke dag geopend 

Kruideniersmuseum Utrecht

utrecht, Utrecht (0.25km)  -  Ga terug in de tijd en maak kennis met oude kruiden en verpakkingen in het Kruideniersmuseum in Utrecht. In 2022 is het museum verhuisd en grondig gerenoveerd.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Post Utrecht

utrecht, Utrecht (0.27km)  -  Het voormalig hoofdpostkantoor uit 1924 aan de Neude in Utrecht is prachtig, van binnen en van buiten.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Speelklok