1

Uitstapjes vlakbij Museum Speelklok

Beklim de Domtoren!

utrecht, Utrecht (0.1km)  -  Beklim de blikvanger van de stad Utrecht, de Domtoren. Deze middeleeuwse toren is de hoogste van Nederland en heeft maar liefst 465 traptreden. En nu de toren in de steigers staat kun je zelfs naar de torenspits! Daar wacht een spectaculair uitzicht.

Paleis Lofen Utrecht

utrecht, Utrecht (0.1km)  -  Dwaal 900 jaar later door het keizerlijk Paleis Lofen en ontdek hoe Utrecht een stad wordt. Paleis Lofen is in 1000 jaar verdwenen tussen de Vismarkt en het Domplein in Utrecht. Reis aan de hand van de belangrijkste gebeurtenissen mee door te tijd.

Stedentrips Utrecht

utrecht, Utrecht (0.15km)  -  Geniet van de oude stad Utrecht. Utrecht met zijn oude historie kent veel plekken die je echt een keer moet zien. En er zijn altijd wel culturele activiteiten te doen.

Café De Zaak

utrecht, Utrecht (0.16km)  -  's Zomers een koud drankje op het terras, 's winters een warme chocolademelk in het sfeervolle interieur: De Zaak is een gezellig café in hartje Utrecht.

Theater Kikker

utrecht, Utrecht (0.16km)  -  Kom cultuur snuiven bij Theater Kikker in Utrecht. Dans, theater of jeugdtheater, hier staan altijd leuke voorstellingen op de planken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Speelklok