Uitstapjes vlakbij Abseilen en tokkelen van de...

Splashtours - Varen door Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.01km)  -  Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water. De bus duikt letterlijk de Maas in en blijkt opeens een echte boot. Een unieke en onvergetelijke manier om Rotterdam te verkennen!

Museum Rotterdam '40-'45 NU

rotterdam, Zuid-Holland (0.69km)  -  Beleef de oorlog van dichtbij, door middel van een korte experience. Al lopend door de tentoonstelling, ontdek je in Museum Rotterdam '40-'45 NU hoe het is om in oorlog te leven.

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.76km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

Ontdek Rotterdam per powerboot

rotterdam, Zuid-Holland (0.77km)  -  Ze kennen de Rotterdam op hun duimpje: de stadsgidsen van AroundTown. En ze laten alle bijzondere plekken graag zien tijdens een ontspannen bedrijfsuitje! Stap in de Tuk Tuk of laat je culinair verrassen in de Markthal van Rotterdam!

City Safari Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.95km)  -  Stap binnen in een woning, godshuis of clubhuis! City Safari neemt haar bezoekers mee op ontdekkingsreis door Rotterdam. Zo leer je de stad pas echt van binnen en buiten kennen.

Dagje uit op het ss Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.97km)  -  Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

Het Nieuwe Instituut

rotterdam, Zuid-Holland (1.04km)  -  Maak kennis met het opvallende gebouw van Het Nieuwe Instituut, museum voor architectuur in Rotterdam. De buitenkant maakt nieuwsgierig naar wat er binnen te zien is!

Museumwoning Huis Sonneveld

rotterdam, Zuid-Holland (1.19km)  -  Huis Sonneveld stamt uit 1933 en was voor die tijd een modern huis, in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Eenmaal binnen leren bezoekers alles over de geschiedenis en architectuur van het huis.

Dutch Pinball Museum

rotterdam, Zuid-Holland (1.21km)  -  Het Dutch Pinball Museum is een waar paradijs voor de echte flipperkast-fans, met modellen van begin 1900 tot nu. Vergaap je aan een collectie van zo'n honderd flipperkasten.

Rotterdam Explore

rotterdam, Zuid-Holland (1.23km)  -  Verken Rotterdam op de fiets of met een stadswandeling. Met een fiets van Rotterdam Explore ontdek je alle bekende hotspots en de onbekende must-sees van de stad.

Galerie Atelier L'art du Feu

rotterdam, Zuid-Holland (1.24km)  -  Petri Voet is de eigenaresse en de kunstenares die exposeert in galerie L'art du Feu. Zij heeft zich gespecialiseerd in keramiek. In haar atelier is dan ook van alles te zien op het gebied van keramiek. Haar werk verwijst naar onherbergzame...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Abseilen en tokkelen van de Euromast