River Cruise Rotterdam
Vaar langs de skyline van Rotterdam met River Cruise

Rotterdam leeft, bruist en zit vol toffe hotspots die je niet wilt missen. River Cruise Rotterdam neemt je mee over de Maas langs alle hoogtepunten. Het ene moment vaar je door de drukke haven, het andere moment zie je van dichtbij de fraaie gebouwen die de skyline van Rotterdam zo bijzonder maken. Bewonder hotel New York en het Witte Huis vanaf het water, staar omhoog naar het indrukwekkende schip ss Rotterdam en glij onder de Willemsbrug door.

Enthousiaste verhalen

Een gedreven gids vertelt je alle ins en outs over de plekken waar de boot langs vaart. Hij wijst historische hoogtepunten aan, vertelt over de ontwikkeling van de Kop van Zuid en deelt de leukste anekdotes over de stad. Alles is goed te zien vanuit de gezellige salon van de rondvaartboot. En als het zonnetje schijnt dan is het zonnedek een heerlijke plek. Tussendoor kun je bij de bar terecht voor een hapje en drankje.

Activiteiten in de buurt

De stad heeft nog veel meer leuks te bieden! Combineer een River Cruise eens met een ander uitstapje. Daarvoor kun je een aantal voordelige combinatietickets en arrangementen boeken, bijvoorbeeld een combi rondvaart en bezoek aan de Euromast . De op- en afstapplaats van River Cruise bevindt zich vlak bij de Pannenkoekenboot Rotterdam. Hier geniet je voor of na de cruise van een heerlijke pannenkoek. Ook leuk: op een segway de stad te verkennen of lasergamen in het ruim van een schip.

Praktische informatie

De opstapplaats voor de rondvaart is Parkhaven 13, tegenover de Euromast. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer kun je hier goed komen. Tip: zorg dat je er al 15 minuten van tevoren bent, want de boot vertrekt stipt op tijd!

River Cruise Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rivercruiserotterdam.nl

Foto: River Cruise Rotterdam
Foto: River Cruise Rotterdam
Foto: River Cruise Rotterdam
Foto: River Cruise Rotterdam
Foto: River Cruise Rotterdam
Foto: River Cruise Rotterdam