1

Pannenkoekenboot Rotterdam


-advertentiepositie-Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op de Maas

Op de Pannenkoekenboot in Rotterdam eet iedereen zijn buikje rond. Tijdens de 75 Minutenvaart eet je onbeperkt pannenkoeken, terwijl de iconische skyline van de stad aan je voorbij trekt. De vaartocht brengt je onder andere langs het beroemde Hotel New York en de Erasmusbrug. Trek in nog een pannenkoek? Kies er nog eentje uit! De Pannenkoekenboot is leuk voor de hele familie, maar ook voor een uitje met je liefje met de romantische Pancake Cruise.

De Pannenkoekenboot Rotterdam vaart onder meer langs Hotel New York

Pannenkoekenboot Rotterdam

De Pannenkoekenboot is een leuk uitje voor de hele familie. Schuif aan bij het buffet, waar versgebakken naturel, appel- en spekpannenkoeken klaarstaan. Met allerlei gerechten garneer je je eigen pannenkoek naar smaak, met kaas, ham, vruchtjes, jam en snoep. De kinderen vermaken zich na het eten in het scheepsruim, waar ze zo de ballenbak induiken. Combineer je rondvaart met bijvoorbeeld een bezoek aan de Euromast, lasergamen of midgetgolf. Voor groepen vanaf zestig personen is de boot af te huren.

Er vaart ook een Pannenkoekenboot in Amsterdam en een Pannenkoekenboot in Nijmegen.

Pannenkoekenboot Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek rotterdam.pannenkoekenboot.nl

Foto: Rotterdam Make It Happen. © Daarzijn
Foto: Rotterdam Make It Happen. © Daarzijn