Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op de Maas

Op de Pannenkoekenboot in Rotterdam eet iedereen zijn buikje rond. Tijdens de 75 Minutenvaart eet je onbeperkt pannenkoeken, terwijl de skyline van de stad aan je voorbij trekt. De vaartocht voert langs onder meer het beroemde Hotel New York en de Erasmusbrug. Trek in nog een pannenkoek? Kies er snel nog eentje uit! De Pannenkoekenboot is leuk voor de hele familie, maar ook voor een uitje met je liefje met de romantische Pancake Cruise.

De Pannenkoekenboot Rotterdam vaart onder meer langs Hotel New York

De Pannenkoekenboot is een leuk uitje voor de hele familie. Schuif aan bij het buffet, waar versgebakken naturel, appel- en spekpannenkoeken klaarstaan. Met allerlei gerechten garneert iedereen zijn eigen pannenkoek naar smaak, met kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. De kinderen vermaken zich na het eten in het scheepsruim, waar ze zo de ballenbak in duiken. Voor een romantische avond met je liefste vaart op zaterdagavond de Pancake Cruise. Voor groepen vanaf zestig personen is de boot af te huren. Kies een vaart en stap aan boord:

Er vaart ook een Pannenkoekenboot in Amsterdam en een Pannenkoekenboot in Nijmegen.

Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op de Maas in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 19,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Geniet van Rotterdams imposante skyline.

Duik in de megagrote ballenbak!

Geniet van Rotterdams imposante skyline.

Geniet van Rotterdams imposante skyline.

Geniet van Rotterdams imposante skyline.

Bij mooi weer lekker eten op het buitendek.

Geniet van Rotterdams imposante skyline.

Bij het buffet vind je allerlei garneringen.