Uitstapjes vlakbij Atelier Peka - GESLOTEN

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Primark Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Aan het eind van de maand nog een leuke outfit bij elkaar sprokkelen? Kom dan naar de Primark in Rotterdam. Tik hier voor een spotprijsje een nieuwe outfit op de kop.

Galerie Atelier L'art du Feu

rotterdam, Zuid-Holland  -  Petri Voet is de eigenaresse en de kunstenares die exposeert in galerie L'art du Feu. Zij heeft zich gespecialiseerd in keramiek. In haar atelier is dan ook van alles te zien op het gebied van keramiek. Haar werk verwijst naar onherbergzame...

Remastered

rotterdam, Zuid-Holland  -  Kijk je ogen uit bij Remastered in Rotterdam. Beweeg je in deze unieke experience letterlijk door het werk van de Hollandse Meesters van toen én nu!

Port Pavilion

rotterdam, Zuid-Holland  -  Port Pavilion is het startpunt van je bezoek aan de Rotterdamse Haven. Check in dit informatiecentrum wat je allemaal kunt doen.

Oudheidkamer Charlois

rotterdam, Zuid-Holland  -  Maak kennis met de rijke geschiedenis van Charlois in Rotterdam. De bezoeker krijgt een beeld van het oude Charlois door een kijkje te nemen in deze oudheidkamer.

Wallgallery

rotterdam, Zuid-Holland  -  Ruimte voor kunst. Zo zou je Wallgallery kunnen omschrijven. In een appartement op de 37e verdieping is ruimte gecreëerd om de creatieve geest vrij te laten.

Spider City

rotterdam, Zuid-Holland  -  Voel je een ware Spiderman in Spider City! Met speciale handschoenen spring je in deze indoor klimhal van klimmuur naar klimmuur. Of, wacht, het zijn gebouwen!

Monkey Town Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Ontdek indoor speelparadijs Monkey Town in Rotterdam, speciaal voor kinderen van tot twaalf jaar. Beleef samen met je kinderen een avontuurlijke dag bij Monkey Town Rotterdam.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Atelier Peka - GESLOTEN