1

Uitstapjes vlakbij Julianatoren

Kroondomein Het Loo

apeldoorn, Gelderland (0.82km)  -  De oranjes gingen je voor! Verken Kroondomein Het Loo met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. De prachtige natuur en rijke cultuurhistorie zorgen voor een heerlijk dagje weg.

-in the spotlights-

Theater en Congres Orpheus

apeldoorn, Gelderland (1.07km)  -  Theater Orpheus is een groot cultureel centrum in Apeldoorn met een kwalitatief hoogwaardig programma. Deze multifunctionele evenementenlocatie is dé plek voor een theatervoorstelling en zakelijk evenement.

The Game Box Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (1.63km)  -  Game liefhebbers opgelet! Bij The Game Box in het centrum van Apeldoorn stap je binnen in een waar spelletjeswalhalla. Speel vijftig gave games die je nog kent van vroeger én probeer de nieuwste games uit.

Prikkel je fantasie in CODA Museum

apeldoorn, Gelderland (1.67km)  -  Loop eens binnen en laat je verrassen! CODA Museum is een bruisend cultuurwarenhuis met inspirerende tentoonstellingen vol kunst-van-nu, bijzondere streekhistorie en 'paper art'. Dat moet je echt eens zien!

-in the spotlights-

Monkey Town Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.32km)  -  Roetsj van de glijbaan en land op de heerlijke zachte kussens. In Monkey Town Apeldoorn kunnen kids zich bijna niet bezeren door alle zachte kussens die langs de speelattributen staan.

Street Jump Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.61km)  -  Ga lekker springen bij indoor trampolinepark Street Jump Apeldoorn! Ga helemaal los in de tien verschillende jump gebieden. Trotseer obstakels, oefen salto's, spring van trampoline naar trampoline.

Jumpen bij FunZone Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.94km)  -  Sportief dagje uit? Kom gezellig jumpen bij trampolinepark FunZone in Apeldoorn. Leer trucjes van het jumpteam of spring vrij rond. Voor peuters en kleuters is er een speciaal springuurtje.

't Pannekoekhuis Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.16km)  -  Maar liefst honderd soorten pannenkoeken serveert 't Pannekoekhuis in Apeldoorn. Dikke pannenkoeken, hartige pannenkoeken, simpele pannenkoeken of kinderpannenkoeken: er zit voor iedereen iets lekkers bij!

Escapepark Veluwe

apeldoorn, Gelderland (3.42km)  -  Een bijzondere locatie kan voor een Escapepark op de Veluwe natuurlijk niet ontbreken! Stap binnen in een houten huis in het bos en probeer binnen zestig minuten te ontsnappen.

Zwembad De Sprenkelaar

apeldoorn, Gelderland (3.71km)  -  Zwembad De Sprenkelaar heeft veel verschillende soorten baden. Zo is er een diep bassin en een jetstreambad. Geniet tussendoor ook van de hotwhirlpools en stoombaden.

Kofferbakverkopen in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.79km)  -  De Apeldoornse kofferbakverkopen zorgen voor een kleurrijk lint van kleedjes naast auto's langs het Kanaal. De snuffelmarkt vindt plaats op zes zaterdagen in de zomermaanden. Wees er op tijd bij!

Intratuin Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.95km)  -  Voor een groen dagje weg ga je naar Intratuin Apeldoorn. Shop hier al je spullen voor huis en tuin en geniet van een kopje koffie of een luxe high tea in het restaurant!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Julianatoren


-advertentiepositie-