Uitstapjes vlakbij Gommaruskerk

FunZone Breda

breda, Noord-Brabant (5.88km)  -  Spelen het leukste wat er is. Bij FunZone Breda ravotten de jonge avonturiertjes ongeremd op alle toffe klim- en speeltoestellen. Of ga voor een dagje jumpen in het trampolinepark. Cool!

Heemkundemuseum De Rijf

prinsenbeek, Noord-Brabant (6.96km)  -  In Heemkundemuseum De Rijf herleef je het verleden van Prinsenbeek. Voor de oudere bezoeker is het museum een plek om mooie herinneringen op te halen en voor jongeren een manier om te leren over het verhaal van hun woonplaats.

Intratuin Breda

breda, Noord-Brabant (7.25km)  -  Intratuin Breda is een gezellig tuincentrum met een uitgebreid assortiment voor binnen én buiten en een groot aanbod van activiteiten.

Belcrum Beach

breda, Noord-Brabant (7.37km)  -  Voor een stranddag hoef je niet ver van huis: bij Belcrum Beach in Breda geniet je midden in de stad van alles wat het strand te bieden heeft.

Mobilisatiemuseum Weest op uw hoede

prinsenbeek, Noord-Brabant (7.38km)  -  In het Mobilisatiemuseum Weest op uw hoede leer je over een vergeten periode uit de Nederlandse geschiedenis: de mobilisatie van het Nederlandse leger van 1939 tot 1940. Een bijzonder museum om in rond te lopen.

Pier15®

breda, Noord-Brabant (7.43km)  -  Drie, twee, één.. go! Verbeter je skate skills en maak je ervaringen nóg uitdagender op de banen van Pier15® in Breda!

Bootje Varen Breda

breda, Noord-Brabant (7.68km)  -  Ontdek Breda vanaf het water in een sloep van Bootje Varen Breda. Laat je meevoeren door een schipper of huur zelf een bootje en ga op pad. Trossen los!

NAC Museum

breda, Noord-Brabant (7.86km)  -  Een voetbalclub heeft geen grote prijzenkast nodig om een rijke historie te hebben. In het NAC Museum kun je de schatten uit de geschiedenis van de Bredase voetbalclub bewonderen.

Cross Jumps Breda

breda, Noord-Brabant (7.95km)  -  Kom gezellig een dagje vrij springen bij Cross Jumps Breda en ontdek een bijzondere opstelling met een tumblingbaan van ruim 20 meter en Green Zone met BigAirBag met een 2 meter hoog blok en een trampoline.

Happy Station

breda, Noord-Brabant (7.98km)  -  Happy Station is hét Playmobil-dorp op station Breda. Met een speelhoek, mooie diorama's en een enorme keuze aan Playmobil te koop. Het paradijs voor Playmobielliefhebbers!

Theater de Bussel

oosterhout, Noord-Brabant (8.13km)  -  Neem plaats in de Grote of Kleine Zaal en verzet je gedachten tijdens een voorstelling in het gezellige Theater de Bussel. Dit theater in het centrum van Oosterhout huisvest ook een bibliotheek en de VVV.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gommaruskerk