1

Uitstapjes vlakbij Bioscoop Kinepolis Utrecht

Bloemenmarkt Janskerkhof Utrecht

utrecht, Utrecht (0.23km)  -  Gek op bloemen! Op zoek naar een mooie bos? Bezoek het sfeervolle Janskerkhof op zaterdag, dwaal rond en kies een prachtige bos uit de enorme bloemenzee.

-aanbevolen door adverteerder-

Kunstliefde Utrecht

utrecht, Utrecht (0.23km)  -  Kunstliefde brengt mensen graag in aanraking met hedendaagse kunst. Er is extra aandacht voor kunstenaars uit Utrecht zelf en jonge makers. Kunstliefde organiseert de Utrechtse Atelier Route en UtrechtDownUnder.

Liberation Route

utrecht, Utrecht (0.24km)  -  Volg het pad van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Op de verschillende luisterplekken in de regio Arnhem, Nijmegen en de Veluwe is het verleden te herbeleven.

Lasergames Utrecht

utrecht, Utrecht (0.26km)  -  Word een hypermoderne soldaat bij Lasergames Utrecht. Met een lichtgewicht vest met elektronische sensoren en een lasergun kan de oorlog beginnen!

Kruideniersmuseum Utrecht

utrecht, Utrecht (0.3km)  -  Ga terug in de tijd en maak kennis met oude kruiden en verpakkingen in het Kruideniersmuseum in Utrecht. In 2022 is het museum verhuisd en grondig gerenoveerd.

-aanbevolen door adverteerder-

Live Today

utrecht, Utrecht (0.33km)  -  Om de hoek bij de Neude in Utrecht vind je Live Today, een winkel met prachtige spullen voor je interieur.

Descansa Sauna & Beauty

utrecht, Utrecht (0.34km)  -  Descansa Sauna & Beauty heeft lekkere massages, fijne schoonheidsbehandelingen en relaxte saunafasciliteiten!

Stadsschouwburg Utrecht

utrecht, Utrecht (0.34km)  -  De Stadsschouwburg in Utrecht is het grootste theatergebouw van de stad Utrecht. Geniet hier van cabaret, dans of musical.

Café De Zaak

utrecht, Utrecht (0.37km)  -  's Zomers een koud drankje op het terras, 's winters een warme chocolademelk in het sfeervolle interieur: De Zaak is een gezellig café in hartje Utrecht.

DOMunder: historische attractie Domplein

utrecht, Utrecht (0.37km)  -  In DOMunder ben je erbij als de Romeinen het castellum Trajectum bouwen en als de tornado in 1674 de Domkerk ruïneert. Onder de grond op ontdekkingstocht door de geschiedenis!

Post Utrecht

utrecht, Utrecht (0.39km)  -  Het voormalig hoofdpostkantoor uit 1924 aan de Neude in Utrecht is prachtig, van binnen en van buiten.

Theater Kikker

utrecht, Utrecht (0.41km)  -  Kom cultuur snuiven bij Theater Kikker in Utrecht. Dans, theater of jeugdtheater, hier staan altijd leuke voorstellingen op de planken.

Varen met de Tapasboot

utrecht, Utrecht (0.41km)  -  Ontdek Utrecht vanaf het water en geniet ondertussen van heerlijke tapas. Ideaal voor een familie-uitje of gezellig met vrienden Utrecht te water verkennen.

Daklozen Rondleiding Utrecht

utrecht, Utrecht (0.44km)  -  Ontdek het leven van de Utrechtse straat tijdens een Daklozenrondleiding. Bezoek een daklozenopvang en praat met mensen zonder huis.

Utrechtse Smartlappentour

utrecht, Utrecht (0.44km)  -  Zing de sterren van de hemel tijdens de Smartlappentour. Lekker eten en genieten van de mooie stad Utrecht maakt dit uitje één groot feest.

Speel 'Wie is de Rat?' in Utrecht

utrecht, Utrecht (0.44km)  -  Leer je collega's, vrienden of familie op een heel andere manier kennen en speel het spel 'Wie is de Rat?'! Dit zenuwslopende spel is gebaseerd op het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?'.

U-bar Utrecht

utrecht, Utrecht (0.44km)  -  Een geslaagd feest begint op een mooie locatie. Die mooie locatie vindt je in de U-bar in Utrecht.

Ontsnap uit je eigen escaperoom op locatie!

utrecht, Utrecht (0.44km)  -  Spannend, een escaperoom op een ver-van-je-bed locatie. Maar hoe bizar is het als je ineens opgesloten zit in je eigen schuur, huis of kantoor? Uitjesbazen organiseert nog veel meer originele en avontuurlijke groepsuitjes als deze!

Literatuurhuis Utrecht

utrecht, Utrecht (0.44km)  -  Poëtische klanken en rijmende woorden vind je in het Literatuurhuis in Utrecht. Welkom bij het hoofdpodium van de literatuur!

Kanoverhuur Utrecht

utrecht, Utrecht (0.46km)  -  Geniet van het water met een bootje van Kanoverhuur Utrecht. Ontdek de mooie grachten of maak een tocht door natuurgebied de Amelisweerd.

Utrecht Domstad - museumwandeling

utrecht, Utrecht (0.46km)  -  Domstad Utrechts barst van de musea. Met deze museumwandeling van 9 kilometer kom je langs museum Speelklok, het Spoorwegmuseum en nog zeven andere leuke en bekende musea.

Beklim de Domtoren!

utrecht, Utrecht (0.47km)  -  Beklim de blikvanger van de stad Utrecht, de Domtoren. Deze middeleeuwse toren is de hoogste van Nederland en heeft maar liefst 465 traptreden. En nu de toren in de steigers staat kun je zelfs naar de torenspits! Daar wacht een spectaculair uitzicht.

Wandeling Utrecht Lumen

utrecht, Utrecht (0.47km)  -  Bekijk Utrecht in het donker! Utrecht Lumen neemt bezoekers het hele jaar mee in een tocht langs prachtige lichtkunstwerken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bioscoop Kinepolis Utrecht