Uitstapjes vlakbij Bed & Breakfast De Kandelaar

Natuurgebied Harderbos

zeewolde, Flevoland (4.93km)  -  Ga de natuur in en kom tot rust in de oase van het Harderbos, ten noorden van Harderwijk. Neem de kinderen mee! Voor hen zijn er speciale wandelroutes.

elke dag geopend 

Zweefvliegen - Kennismakingsvlucht

biddinghuizen, Flevoland (5km)  -  Maak kennis met de wereld van het zweefvliegen en vlieg zo vrij als een vogel boven de Flevopolder!

geopend, in het weekend geopend 

Dorhout Mees

biddinghuizen, Flevoland (5.8km)  -  Zin om iets actiefs doen met je familie, vrienden of collega's? Dan kan Dorhout Mees wel eens dé plek zijn!

elke dag geopend 

Luchtvaartmuseum Aviodrome

lelystad, Flevoland (6.1km)  -  Een dagje in de wolken beleef je in de Aviodrome op de Luchthaven Lelystad. Stap in de magische tijdmachine en ga terug in de tijd naar de historie van de luchtvaart.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Vlieg een Boeing 737 in de simulator van Simcenter

lelystad, Flevoland (6.2km)  -  Vlieg een Boeing 737-800 op een professionele simulator, alleen of met je vrienden. Ze kunnen mee als passagier en meteen foto's maken, maar jullie kunnen ook afwisselen achter de stuurknuppel. Of maak een echte rondvlucht.

's maandags gesloten 

Rondvluchten vanaf Lelystad

lelystad, Flevoland (6.42km)  -  Bekijk de omgeving van Flevoland eens van een andere kant: vanuit de lucht! Boek een rondvlucht, een proefles of een fotovlucht bij WMF Flight Service.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 120 88 359 

Blotevoetenpad Zeewolde

zeewolde, Flevoland (6.43km)  -  Ga op avontuur op blote voeten over het blotevoetenpad over het erf van de Sternhof. Huppelend door de bloementuin, voorzichtig over de wiebelbrug en dan even rusten op de bungelbanken.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 1 oktober 

Prehistorische Nederzetting Swifterkamp

lelystad, Flevoland (6.98km)  -  Ervaar hoe mensen woonden in de steentijd. In Natuurpark Lelystad vind je de prehistorische nederzetting Swifterkamp. Dit dorpje is gebouwd op basis van archeologische vondsten. Wandel door het dorp of doe mee met een van de activiteiten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurpark Lelystad

lelystad, Flevoland (7.15km)  -  In Natuurpark Lelystad zijn bijzondere dieren te zien, zoals wilde paarden en herten. Kijk mee met de boswachter die de otters voert en volg een van de mooie fiets- en wandelroutes door het gebied.

elke dag geopend 

Wandelroute Knarpad

lelystad, Flevoland (7.8km)  -  Geniet van wandelen en kunst in de prachtige natuur bij het Knarpad. Het Knarpad kenmerkt zich door de diverse natuur van weilanden, bossen, dijken en ruimte.

elke dag geopend 

Partycentrum De Meeuwenhoeve

lelystad, Flevoland (7.8km)  -  Naast leuke activiteiten als swinggolf, klootschieten en agrarische teambuilding kun je bij Partycentrum De Meeuwenhoeve een prima feest vieren in hun prachtige locatie aan de rand van het Knarbos.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 55 87 23 64 

Boerderijwinkel De Pruimenpot

dronten, Flevoland (8.62km)  -  Proef heerlijk vers fruit uit eigen tuin bij boerderijwinkel De Pruimenpot.

doordeweeks geopend 

Wandelroute Pruimenpotpad

dronten, Flevoland (8.62km)  -  Bij de wandelroute het Pruimpotpad ontdek je bomen die in bloei staan ​​of rijp fruit dragen. Tijdens de wandeling kom je ook groentetuinen en allerlei kleinfruit zoals bessen, aardbeien en frambozen tegen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bed & Breakfast De Kandelaar