1

Uitstapjes vlakbij Workshop Knippen voor...

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

arnhem, Gelderland (1.62km)  -  Pannenkoekenhuis De Steenen Camer is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Lekker smikkelen in nostalgische stijl. Op steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied Meinerswijk waar kuddes paarden en runderen lopen.

Filmhuis Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (1.78km)  -  Geniet van leuke films met een klein gezelschap. Bij Filmhuis Oosterbeek staan goede films, gezelligheid en interactie met het publiek centraal.

De Zomp - Heemtuin

oosterbeek, Gelderland (1.8km)  -  Heemtuin De Zomp maakt bezoekers bekend met meer dan 170 plantensoorten. Wie goed kijkt, merkt ook de prachtige vogels op.

Oude Kerk Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (1.96km)  -  De Oude Kerk Oosterbeek is duizend jaar oud en is daarmee een van de oudste kerken van Nederland. Na het geweld van het laatste oorlogsjaar werd ontdekt dat de kerk veel ouder was dan gedacht.

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland (2.44km)  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.

GelreDome

arnhem, Gelderland (2.46km)  -  Het GelreDome is de thuishaven van voetbalclub SBV Vitesse, maar ook de plek waar vele wereldsterren op de planken hebben gestaan.

Historische Kelders Arnhem

arnhem, Gelderland (2.57km)  -  Bezoek de Historische Kelders van Arnhem en neem een kijkje onder de grond. Dwaal op eigen gelegenheid of onder leiding van een gids door het uitgebreide gangenstelsel.

Wandelen in Arnhem

arnhem, Gelderland (2.59km)  -  Trainen voor een wandeltocht of wandelen om je lichaam sterker maken? Bart-Wandel biedt meerdere wandelroutes. Ook speciaal voor senioren.

Molenplaats Sonsbeek

arnhem, Gelderland (2.59km)  -  Gelderland heeft veel mooie natuurgebieden en parken. Bekijk het overzicht van 19 bezoekerscentra met excursies, rondleidingen en activiteiten.

Molenplaats Sonsbeek in Arnhem

arnhem, Gelderland (2.59km)  -  Bezoekerscentrum Park Sonsbeek in Arnhem leent zich goed voor allerlei kinderactiviteiten, maar ook een bruiloftsreportage. Op slechts tien minuten loopafstand van het centrum.

The Game Box Arnhem

arnhem, Gelderland (2.6km)  -  Ga naar The Game Box Arnhem voor een ultieme game-ervaring! Speel de gaafste spellen van vroeger én probeer de nieuwste games uit. Met meer dan vijftig spellen ben je hier als gamefanaat aan het goede adres.

Pathé Arnhem

arnhem, Gelderland (2.6km)  -  Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

Erfgoedcentrum Rozet

arnhem, Gelderland (2.61km)  -  Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (2.61km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

5th Avenue Club & Lounge

arnhem, Gelderland (2.64km)  -  Eén van de bekendste discotheken van de omgeving Arnhem: 5th Avenue. De ideale plek voor een fantastisch feest! De club is gevestigd in de monumentale Luthersekerk op de Korenmarkt.

Feestcafé Aspen Valley

arnhem, Gelderland (2.66km)  -  Om lekker te après-skiën hoef je niet naar Oostenrijk. Geniet van een avondje uit bij Aspen Valley op de Korenmarkt in Arnhem!

Toneelgroep Oostpool

arnhem, Gelderland (2.67km)  -  Al meer dan zestig jaar is toneelgroep Oostpool een begrip in Arnhem. De gevarieerde groep acteurs is gevestigd in hun eigen theaterzaal Huis Oostpool, waar regelmatig voorstellingen worden gegeven.

Theater aan de Rijn

arnhem, Gelderland (2.73km)  -  Zin in een creatief avondje uit? Bezoek één van de voorstellingen van de nieuwe generatie makers in het Theater aan de Rijn in Arnhem!

Vestagebouw Arnhem

arnhem, Gelderland (2.78km)  -  Het monumentale Vestagebouw, ontworpen door architect Willem Diehl: een echte blikvanger in het centrum van Arnhem.

Koepelkerk

arnhem, Gelderland (2.84km)  -  Op het Arnhemse St. Jansplein staat de prachtige Koepelkerk, gestart in de dertiende eeuw.

Lazy King

arnhem, Gelderland (2.86km)  -  Het beeld de 'Lazy King', door Alain Séchas, kijkt vanaf zijn vaste stekje in Park Sonsbeek uit over de stad Arnhem.

Dille & Kamille Arnhem

arnhem, Gelderland (2.87km)  -  Bij Dille & Kamille zijn de producten hoofdzakelijk van natuurlijke materialen. Dwaal rond en vind je leukste hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken. De verleidelijke geuren van kaarsen en zeepjes vervullen de winkel met aangename geuren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Workshop Knippen voor Vriendinnen