1

Uitstapjes vlakbij De Beren Boot

Splashtours - Varen door Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland  -  Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water. De bus duikt letterlijk de Maas in en blijkt opeens een echte boot. Een unieke en onvergetelijke manier om Rotterdam te verkennen!

Euromast Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.01km)  -  De Euromast is met haar 185 meter het hoogste punt van Rotterdam. Bezoek de toren en geniet van het adembenemende uitzicht over de stad!

Vaar langs de skyline van Rotterdam met River Cruise

rotterdam, Zuid-Holland (0.1km)  -  Prachtig om de fenomenale skyline van Rotterdam vanaf het water te zien. En steeds dichter bij de bijzondere gebouwen te komen die er onderdeel van uitmaken. Met een rondvaart van River Cruise Rotterdam ontdek je alle hoogtepunten van onze havenstad.

Ontsnap bij Escaping Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.14km)  -  Zin in spanning en avontuur? Laat je dan opsluiten in een echt schip voor een bijzondere escape experience. Los samen met je team de bloedstollende puzzels op en ontsnap!

Museum Rotterdam '40-'45 NU

rotterdam, Zuid-Holland (0.7km)  -  Beleef de oorlog van dichtbij, door middel van een korte experience. Al lopend door de tentoonstelling, ontdek je in Museum Rotterdam '40-'45 NU hoe het is om in oorlog te leven.

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.77km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

Ontdek Rotterdam per powerboot

rotterdam, Zuid-Holland (0.77km)  -  Ze kennen de Rotterdam op hun duimpje: de stadsgidsen van AroundTown. En ze laten alle bijzondere plekken graag zien tijdens een ontspannen bedrijfsuitje! Stap in de Tuk Tuk of laat je culinair verrassen in de Markthal van Rotterdam!

StepAround Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.77km)  -  Ontdek Rotterdam per step! Samen met een gids of zelfstandig in een speur- of GPS-tocht. Of laat de steps op locatie bezorgen.

Dizzy Jazz Café

rotterdam, Zuid-Holland (0.91km)  -  Een jazzcafé met een betaalbare heerlijke maaltijd. Waar vind je dat nog? Bij Dizzy Jazz Café in Rotterdam!

City Safari Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.96km)  -  Stap binnen in een woning, godshuis of clubhuis! City Safari neemt haar bezoekers mee op ontdekkingsreis door Rotterdam. Zo leer je de stad pas echt van binnen en buiten kennen.

Dagje uit op het ss Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.96km)  -  Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

Depot Boijmans Van Beuningen

rotterdam, Zuid-Holland (0.98km)  -  Struin door een complete kunstcollectie in Depot Boijmans van Beuningen. Een uniek gebouw met het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld!

Het Nieuwe Instituut

rotterdam, Zuid-Holland (1.05km)  -  Maak kennis met het opvallende gebouw van Het Nieuwe Instituut, museum voor architectuur in Rotterdam. De buitenkant maakt nieuwsgierig naar wat er binnen te zien is!

Chabot Museum

rotterdam, Zuid-Holland (1.1km)  -  Henk Chabot was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar. Het Chabot Museum presenteert met trots zijn nalatenschap.

Debat- en Congrescentrum Arminius

rotterdam, Zuid-Holland (1.17km)  -  Arminius Rotterdam is een combinatie van een debat- en congrescentrum en een theater. Een veelzijdig podium waar debat, maatschappij, kunst en cultuur centraal staan.

Museumwoning Huis Sonneveld

rotterdam, Zuid-Holland (1.2km)  -  Huis Sonneveld stamt uit 1933 en was voor die tijd een modern huis, in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Eenmaal binnen leren bezoekers alles over de geschiedenis en architectuur van het huis.

Dutch Pinball Museum

rotterdam, Zuid-Holland (1.2km)  -  Het Dutch Pinball Museum is een waar paradijs voor de echte flipperkast-fans, met modellen van begin 1900 tot nu. Vergaap je aan een collectie van zo'n honderd flipperkasten.

Rotterdam Explore

rotterdam, Zuid-Holland (1.24km)  -  Verken Rotterdam op de fiets of met een stadswandeling. Met een fiets van Rotterdam Explore ontdek je alle bekende hotspots en de onbekende must-sees van de stad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Beren Boot