Brandweermuseum Borculo

borculo, Gelderland (0.47km)  -  Kruip in de huid van een brandweerman! Het Brandweermuseum in Borculo heeft een enorme verzameling van brandweerspullen. Van brandweerauto's tot handpompen en helmen.

Kristalmuseum

borculo, Gelderland (0.67km)  -  Alles glimt in het Kristalmuseum. Hier zie je een prachtige collectie mineralen, edelstenen, fossielen en kristallen.

Speeltuin De Koppel

borculo, Gelderland (0.91km)  -  Speeltuin De Koppel in Borculo is een buitenspeeltuin met verschillende speeltoestellen. Ook worden er allerlei andere activiteiten georganiseerd.

Boerderijmuseum De Lebbenbrugge

borculo, Gelderland (2.23km)  -  De Lebbenbrugge in Borculo is een uniek erfgoed. Dit historische gebouw diende als boerenhuis, tolboerderij en herberg. Nu is er veel te zien en te ontdekken.

De Melktap met maisdoolhof

geesteren, Gelderland (2.69km)  -  Lekkere verse boerenmelk bij het ontbijt! Dat haal je zelf bij De Melktap! Op de boerderij van familie Erinkveld in Geesteren zijn ook heerlijke streekproducten te koop. 's Zomers zet de boer een maisdoolhof uit.

Vakantieboerderij Erve Lieftink

geesteren, Gelderland (2.83km)  -  Boerderij Erve Lieftink trotseerde eeuwen en pronkt in het Gelderse Geesteren. Laat deze eeuwenoude herenboerderij je betoveren en kom eens logeren in het voorhuis.

Als filmster op de foto

geesteren, Gelderland (3.16km)  -  Stap stijlvol in the picture en ontdek de wereld van glitter en glamour. Laat je fotograferen als klassiek Hollywoodkoppel, de nieuwe Dita von Teese of als onschuldige pin-up in jaren vijftig stijl met hoeden, pruiken en vintage make-up.

Wijnhoeve Kunneman

geesteren, Gelderland (4.85km)  -  Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.

Het Liefdespad

ruurlo, Gelderland (5.79km)  -  Een romantische wandelroute van vijf kilometer door de Achterhoek: het Liefdespad. Geniet samen van de natuur en de verrassende kunstwerken die je op de route tegenkomt.

Zwembad 't Spilbroek

neede, Gelderland (6.31km)  -  Laat je meevoeren met de stroomversnelling of geniet van het heerlijke bubbelbad. Zwembad 't Spilbroek biedt ontspanning voor het hele gezin!

Openluchtzwembad De Meene

ruurlo, Gelderland (6.47km)  -  Ga kopje onder en geniet van het heldere water in Zwembad De Meene. In dit mooie buitenbad is heerlijke verkoeling in de zomer te vinden!

Hof van Eckberge

eibergen, Gelderland (7.03km)  -  Klimmen, klauteren, lasergamen, bowlen of wandelen door de dierentuin waar je nandoes, prairiehondjes en wasberen tegenkomt. In de Hof van Eckberge verveel je je nooit, ook niet als het regent. Het belevingspark heeft binnen- en buitenspeeltuinen.

Klimbos Achterhoek

ruurlo, Gelderland (7.19km)  -  Klimbos Achterhoek is voor de echte klauterklazen. Van boomtop naar boomtop klim je via de meest spannende parcoursen. Er zijn maar liefst zes verschillende moeilijkheidsgraden bij hoogtes van drie tot twaalf meter boven de grond.

Pannenkoekenboerderij De Heikamp

ruurlo, Gelderland (7.19km)  -  Het is heerlijk pannenkoeken eten in de monumentale pannenkoekenboerderij De Heikamp. De prachtige omgeving van Ruurlo is uitstekend geschikt voor een mooie fiets- of wandeltocht.

Museumboerderij Erve Brooks Niehof

gelselaar, Gelderland (7.23km)  -  In museumboerderij Erve Brooks Niehof leer je alles over oude radio's, klederdracht, de bodemvondsten, walvisjacht en textielgeschiedenis van het gebied.

Pannenkoekenrestaurant Erve Brooks

gelselaar, Gelderland (7.23km)  -  Genieten van lekkere pannenkoeken in een prachtige omgeving, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of Blotevoetenland? Dat kan bij het monumentale pannenkoekenrestaurant Erve Brooks.

Tuinen van de Wiersse

vorden, Gelderland (8.22km)  -  Geniet van de prachtige natuur tijdens een bezoek aan de Tuinen Van De Wiersse. Varens, bollen, heemplanten en vijvers maken de tuinen tot een pareltje.

Intratuin Lochem

lochem, Gelderland (8.37km)  -  De vele demonstraties en activiteiten maakt winkelen bij Intratuin Lochem nòg leuker.

Museum De Scheper

eibergen, Gelderland (8.47km)  -  Museum De Scheper laat de hele geschiedenis van Eibergen zien: van de eerste tekenen van menselijk leven tot gebruiksvoorwerpen uit eind vorige eeuw.

Openluchttheater Eibergen

eibergen, Gelderland (8.5km)  -  Bezoek Openluchttheater Eibergen en ontdek de variatie aan activiteiten! Van kindervoorstellingen en het Achterhoeks Straatfestival tot theater- en popconcerten van onder andere Ilse DeLange, Bløf, Typhoon en nog meer!

Kasteel Warmelo

diepenheim, Overijssel (9.69km)  -  Ontdek het prachtige Kasteel Warmelo, omgeven door een groot park. Vier eeuwen tuinarchitectuur, verschillende tentoonstellingen en de prachtige natuur verwelkomen je!

Stadsboerderij Grolle

groenlo, Gelderland (9.77km)  -  Neem een kijkje in het boerenleven anno 1650. De prachtige authentieke Stadsboerderij Grolle is in een vrijwel ongeschonden staat. Je vindt er een bedstee, weefgetouw, oude werktuigen en veel meer. Er zijn regelmatig exposities en rondleidingen.

Escaperoom Groenlo

groenlo, Gelderland (9.81km)  -  Ga terug naar het jaar 1627 in Escaperoom Groenlo. Bij de troepen van Prins Frederik Hendrik komt het bericht binnen dat de Spanjaarden hem willen vermoorden. Ben jij op tijd om dit te voorkomen?

Grolsch Brouwhuys De Lange Gang

groenlo, Gelderland (9.92km)  -  De eerste Grolsch-biertjes werden niet in Enschede gebrouwen. Nee, Groenlo is de plek waar het bier voor het eerst gemaakt werd. Dit museum vertelt het verhaal.

Stadsmuseum Groenlo

groenlo, Gelderland (10.09km)  -  In Stadsmuseum Groenlo beleef je de geschiedenis van de Tachtigjarige oorlog met een maquette, kaarten en bodemvondsten.

Huis Verwolde

Huis Verwolde

Bewonder het mooie huis Verwolde Vanbuiten is het statige huis Verwolde al prachtig om te zien, maar ook vanbinnen is het zeker het bewonderen waard! Loop door de ingerichte vertrekken en zie hoe de adellijke familie Van der Borch hier woonde.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad 't Timpke