Meer lezen over Teylers Museum

Zwerven door monumentaal Haarlem

haarlem, Noord-Holland  -  Van Frans Hals en de St. Bavokerk tot het groenste straatje van ons land: Haarlem! Zwerf rond langs de prachtige monumenten.

To-do list voor 2017!

landelijk  -  Wat gaan we in 2017 meemaken? Dit is het to-do-lijstje voor het nieuwe jaar!

Dagje innoveren en spelend leren

Experimenteer er op los en wie weet doe je zelf een wonderbaarlijke ontdekking. Innovatieve musea en parken helpen je op weg!

Stop je iedereen in hokjes?

haarlem, Noord-Holland  -  Eén blik, een eerste indruk en we hebben de ander al in een hokje gestopt. Waarom? Dat leer je in het Teylers Museum.

Teylers trapt af met een boekenfeestje

haarlem, Zuid-Holland  -  Teylers Museum trapt het nieuwe culturele seizoen af met een uitgebreide 'Teylers Ontmoet'. Vier de wetenschap en kunst mee!

Dagje weg dit weekend

Dit weekend is er genoeg te doen in de open lucht: muziek, (straat)theater en een leuke fair. Of blijf jij nog even binnen?

Schrikkeldag: een extra dagje weg!

eindhoven, Limburg  -  Ga een extra dagje weg dit schrikkeljaar! Attractieparken en musea organiseren leuke activiteiten op schrikkeldag.

Teylers Museum gaat online!

haarlem, Noord-Holland  -  Geniet vanuit je luie stoel van de collectie van het Teylers Museum. Het museum gaat samenwerken met Wikipedia!

"Wie wat bewaart die heeft wat"

haarlem, Noord-Holland  -  Wie wat bewaart die heeft wat. Dit spreekwoord beeldt Karel van Mander uit op een tekening, gekocht door het Teylers Museum.

Heel Haarlem in je broekzak

haarlem, Noord-Holland  -  Deze zomer eens door de stad Haarlem struinen? Neem dan de gids 100% Haarlem mee en je kent de stad als je broekzak.

Duurste boek in Teylers Museum

haarlem, Noord-Holland  -  Het duurste boek ter wereld The Birds of America is voor even te zien in het Teylers Museum in Haarlem.

Teylers Museum koopt werk Schelfhout

haarlem, Noord-Holland  -  In het Teylers Museum is sinds vandaag een schilderij te zien van de Nederlandse landschapsschilder Andreas Schelfhout.

Meivakantie

landelijk  -  Allerlei musea, kastelen, dierentuinen en bijzondere attracties organiseren leuke meivakantieactiviteiten voor de kinderen.

Weg dit weekend

Heeft u al plannen voor het weekend? DagjeWeg.NL helpt u op weg. Er is namelijk genoeg te zien, ruiken, proeven, horen en beleven.

Weg dit weekend

Egyptomania, Modelspoordagen, films over Maria en schilderen in het Frans Hals Museum.

Zelfs Boudewijn Büch zag vogelboek maar één keer

haarlem, Noord-Holland  -  Miljoenen euro’s is het waard: het zeldzame vijfdelige vogelboek The Birds of America van John James Audubon dat tot en met 20 januari in het Teylers Museum in Haarlem te bewonderen is. "Elke dag slaan we van elk van de vijf delen een bladzijde...

Duurste vogelboek ter wereld in trek

haarlem, Noord-Holland  -  Het duurste vogelboek ter wereld, The Birds of America van John James Audubon, lokt veel bezoekers naar het Teylers Museum in Haarlem. Minimaal 12.000 bezoekers wierpen al een blik op de vijfdelige vogelgids.