Beoordelingen Euromast Rotterdam

Uitzonderlijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 februari 2019

Datum beoordeling: 12 februari 2019

Reisgezelschap: met partner

ik Heb zelden zo lekker gegeten. Personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je, of je nu een cadeaubonhebt of niet.

Beoordeling gegeven door Nikita.

Het uitzicht is adembenemend mooi. Je hebt mooie g
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 mei 2016

Datum beoordeling: 15 september 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het uitzicht is adembenemend mooi. Je hebt mooie groene parken in Rotterdam en met de waterbus ben je er zo.

Beoordeling gegeven door Jolanda Kolen.

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 7 augustus 2016

Datum beoordeling: 8 augustus 2016

Reisgezelschap: met partner

Tijdens bezoek euromast op zondagochtend wilden we boven in het restaurant een kop koffie met gebak nuttigen en genieten van het uitzicht. We werden vriendelijk verzocht op te hoepelen want alles was gereserveerd voor de brunch. Na 1 uurtje euromast en 20 euro armer stonden we weer beneden/buiten. Rare gastvrijheid

Beoordeling gegeven door De ridder.

Echt een heel mooi uitzicht, over een mooie stad.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 mei 2016

Datum beoordeling: 22 mei 2016

Reisgezelschap: gezin

De Euromast ligt in een prachtig park. Het uitzicht is prachtig en er zijn nog heel veel meer leuke dingen te doen in Rotterdam, bijv. de waterbus.

Beoordeling gegeven door Jolanda Kolen.

Jammer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 21-02-2015

Datum beoordeling: 22 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Gisteren hebben we de Euromast bekeken met z´n drieën, en halverwege was het uitzicht prachtig. Daar hebben we vervolgens twintig minuten in de rij gestaan om het laatste stuk omhoog te kunnen. Echter na twintig minuten kregen we te horen dat er een brandmelding was en dat er dus geen gasten omhoog zouden kunnen en er werd aangegeven dat dit wel eens lang zou kunnen duren omdat er eerst een monteur langs moest komen. We hebben toen nog een kop koffie gedronken en zijn terug naar de uitgang gegaan, met de vraag of we misschien een vrijkaartje voor een volgend bezoek konden krijgen i.v.m. het niet kunnen zien van de top door de brandmelding. Helaas kregen wij van de medewerker te horen dat de storing 'slechts tien minuten' geduurd had, en dat we op dat moment dus wel weer omhoog konden en wij geen vergoeding konden krijgen. Aangezien het ondertussen al bijna een uur later was en er tussendoor niets gemeld was over dat de storing voorbij zou zijn, hadden we geen tijd meer om nog naar boven te gaan. We vinden het niet erg netjes om op deze manier behandeld te worden.

Beoordeling gegeven door Hendrik.

Prachtig uitzicht
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 januari 2013

Datum beoordeling: 3 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Schitterend uitzicht (vooral 's avonds). Was wel een beetje vreemd dat 90% van de tafels in het restaurant gedeelte gereserveerd waren en tegelijk leeg. En dat gedurende een uur…

Beoordeling gegeven door Rudolf.

slordig!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: weekend

Datum beoordeling: 19 maart 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Onduidelijkheid over de toegangen, liften e.d. Mensen van 70 jaar die een klein-smal trappetje buitenom naar boven moeten nemen om naar de toren te kunnen!! En bovendien in het restaurant een haartje in de drank en nog eens een haartje in het eten!!! gatver!! En het volledige menubedrag betaald! Daar hoef ik dus nooit meer gasten te brengen of te bevelen aan een ander!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 - 09-2010

Datum beoordeling: 9 september 2010

wij werden heel vrindelijk ontvangen ook de kleine man van twee en half was ook erg welkom.de broodjes waren heerlijk alzo ook de zoete gerechten ,met een woord verukkelig ,het bedienend personeel vol lof ,jammer van het hele nare einde,we hopen dat de dame in kwestie er goed van af is gekomen,ook de ober veel sterkte,het moet je maar gebeuren.

Beoordeling gegeven door l Timmer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 maart 2010

Datum beoordeling: 4 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door marjan kleijn.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 februari

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Ik vindt het gewoon super om van jullie mails te krijgen k was heel onzeker waar k eigenljk op stap wou gaan en elke keer van jullie zulke reclames krygen kreeg ik meer keuze dus k kreeg op een dag een mail en k zag euromast k vondtr het super en ben er ook geweesst, vondt het super leeuk M.katranci

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-04-2009

Datum beoordeling: 18 april 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Aad Luhrman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-2-2009

Datum beoordeling: 2 februari 2009

Vanavond met 4 personen wezen dineren, nadat we eerst een kijkje op de toren hebben genomen. We werden verwelkomd met een amuse van het huis en heerlijk vers brood. We hebben genoten van de gerechten, die er schitterend uitzagen. Goede bediening en een geweldig uitzicht over de stad. Kortweg gezegd een aanrader, we komen zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Janny.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 30 december 2008

enorm mooi uitzicht vooral het bovenste stuk waar je naar toe draait

Beoordeling gegeven door j in t veld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 17 december 2008

prachtig vergezicht moet je ooit gezien en gedaan hebben je ziet de havens erasmusburg en nog vele prachtige dingen

Beoordeling gegeven door piet persoon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-09-2008

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Prachtig uitzicht, heerlijk eten, zeker de moeite waard!

Beoordeling gegeven door Y. .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

Prachtig uitzicht, heerlijke lunch!

Beoordeling gegeven door A van Casteren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: woensdag 30 juli 2008

Datum beoordeling: 2 augustus 2008

Een zeer vriendelijke cassiere, gaf goede uitleg! Ook bij de bovenste attractie waar je al draaiend ( gelukkig achter glas!!)rotterdam wordt getoond stond een zeer vriendelijke man! Dat is tegenwoordig wel anders als je ergens komt of op een terrasje zit, alle lof al bleek het wederom opnieuw dat ik tocht hoogtevrees heb............

Beoordeling gegeven door Koen en Anja.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 juni

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Euromast en Spido Als 1 kaartje te boeken, erg goedkoop en leerzaam ook voor kinderen van 4 jaar. Onder de euromast ligt een groot park waar je mooi kunt wandelen en picknicken. Met de trein en daarna tram er naar toe, dat is al superspannend.

Beoordeling gegeven door J. Bergman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 2 juli 2008

prima parkeerplek in de buurt. Vriendelijk personeel aan boord. Helemaal top is het voordeel dat je krijgt bij de euromast(dagkaart) Al met al een leuke dag uit, varen en euromast combi

Beoordeling gegeven door winny.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Vanuit de Euromast in Rotterdam heb je een geweldig uitzicht! Het moet dan wel mooi weer zijn, want als het bewolkt is, dan zie je niet veel. Als je alles hebt gezien, dan kun je bovenin het restaurant lekker wat eten en/of drinken. Het is een echte aanrader en valt te combineren met een boottocht met de SPIDO.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-4-2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Euromast Rotterdam. Zeker leuk om een keer om te zien. Het weer moet wel goed zijn zodat het bovenste gedeelte naar boven gaat. Mooi restaurant om wat te drinken met een prachtig zicht. Alleen de entree is een beetje hoog.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vorig jaar

Datum beoordeling: 19 juni 2008

Altijd weer bijzonder mooi uitzicht over de stad(wel helder weer uitzoeken!), lekker ontbijten/brunchen enne..óók een heel hoog hotel! (maar daar niet in geweest, kon bruin niet trekken..)

Beoordeling gegeven door A van Krieken.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08112006

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Fantastische overview over het nog drukke in de bouw wervelend Rotterdam. Je kan hier op je gemak in een rustige Jan de Bouvrie sfeer genieten van koffie met gebak. Je hoeft niet per se te blijven eten. En daarnaast kan je iemand heel goed verrassen. Ze hebben 2 kamers! Dit blijft dus een eeuwige herinnering!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Jenny Zwijnenburg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 25 maart 2008

mooi uitzicht; mooi kort uitje om te doen met collega's, familie of wie ook en te combineren met andere attracties in R'dam

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Met het personeelsuitje in juni van het Hoornbeeckcollege gingen we naar de Euromast. Hoewel ik al jaren in de buurt van Rotterdam heb gewoond was ik er nog nooit geweest. De toegang en het terrein er om heen ziet er goed verzorgd uit. Met de lift naar boven was zo gepiept en dan kom je bij het restaurant. Het was prachtig weer en je kijkt je ogen uit. De bekende gebouwen, waar je zo vaak langs rijdt zien er vanuit de lucht heel anders uit. Fantastisch! Daarna naar boven, waar je heel langzaam ronddraait en steed hoger gaat. Hoewel ik last van hoogtevrees heb, was dat geen belemmering, omdat het in zo'n langzaam tempo ging en je zo'n betoverend uitzicht hebt. Je zit ook veilig achter glas, zodat het helemaal niet eng is. Eeen collega, die ook hoogtevrees had, hebben we ook overgehaald om mee te gaan. We dronken nog wat in het restaurant en genoten na van het uitzicht. Uiteraard hebben we onze school ook opgezocht en die was duidelijk te zien, als tsst hij in Zuid. Ik was heel enthousiast. Thuis heb ik mijn man ook overgehaald om een keer te gaan. Hij is notabene van geboorte een Rotterdammer, al 54 jaar en nog maar pas geweest. Echt een aanrader voor als je een uurtje of twee iets leuks zoekt!

Beoordeling gegeven door Ria Zandee.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-03-2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Het was een belevenis om op mijn verjaardag Rotterdam te verkennen. Waar kan je een beter zicht hebben over de stad en de haven, dan vanop de Euromast? Ik ben helemaal naar boven gegaan. Het uitzicht was prachtig en interessant. Daarna nog nagenoten van een heerlijk bakje koffie met gebak in het restaurant, vanwaar je ook nog een mooi zicht op de stad hebt! De Euromast is zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door L. Schipper.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-03-2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Het was een belevenis om op mijn verjaardag Rotterdam te verkennen. Waar kan je een beter zicht hebben over de stad en de haven, dan vanop de Euromast? Ik ben helemaal naar boven gegaan. Het uitzicht was prachtig en interessant. Daarna nog nagenoten van een heerlijk bakje koffie met gebak in het restaurant, vanwaar je ook nog een mooi zicht op de stad hebt! De Euromast is zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door L. Schipper.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Je moet geen hoogtevrees hebben, maar het uitzicht is prachtig.

Beoordeling gegeven door N.N..