Beoordelingen Euromast Rotterdam

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 8 oktober

Datum beoordeling: 9 oktober 2022

Reisgezelschap: met een groep

In ons gezelschap van 7 personen, was 1 in een rolstoel. Wisten dat we tot eerste platform konden. Dit stond vermeld op de site. Vooraf tickets gekocht, moesten echter aansluiten in de tickets koop rij. Op mijn vraag of het mogelijk was om toch naar de top te gaan met behulp van stokken wist ze geen antwoord. Bij navraag kon dat wel, alleen kon de rolstoel niet mee en er stond een lange rij voor naar de top. Nou een uur in de rij staan op 1 been, andere is geamputeerd, met stokken als steun; dat zal niet gaan. Hoe lang je moest wachten wist ze niet. Eigenlijk kwam het er neer dat ze geen idee hadden hoe iemand met behulp van stokken naar de top kon. Zelf dan maar ervaren. Dat was een heel gepuzzel want hoe je waar moest komen staat niet (goed) aangegeven. Van het basisplatform moet je ongeveer 12 trappen op om op het platform te komen waar de lift staan naar platform 1. Om bij de lift te komen nog drie trappen. Dit alles gedaan, rolstoel getikt want die moest mee omdat de wachttijd tot de spectaculaire show naar de top lang was. Nou, misschien 5 minuten gewacht en van een spectaculaire show was geen sprake. Wat lichteffecten en harde disco muziek; dat was het. Op de terugweg iets gedronken. Wat een succes. De mevrouw die mij heeft geholpen, heeft 5 woorden tegen mij gezegd. Mevrouw, en ze wees dat ik de bestelling ergens moest afhalen en op mijn aangeven dat ik een koffie miste, heeft u niet besteld. Kortom, de Euromast is voor iemand met een mobiliteit hulpmiddel niet geschikt; de medewerkers zijn niet gastvrij, niet vriendelijk, bot en van een spectaculaire show is geen sprake. Een zeer duur uitje voor een hoop ellende van 1,5 uur waarvan we een uur of hebben gewacht of bezig waren met verplaatsen.

Beoordeling gegeven door Greet van der Tempel.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 augustus 2022

Datum beoordeling: 3 augustus 2022

Reisgezelschap: gezin

Vanmorgen geweest en heel hartelijk ontvangen . We hadden een surprisebon gekregen . De brunch was echt veel, we konden het niet op, en lekker. Verse jus d'orange 2 x en 2x koffie. Prachtig uitzicht, wij hebben genoten! Echt vriendelijk personeel. Inderdaad een meisje beneden wat wat onduidelijk Nederlands praatte, maar ja, we kwamen er uit en ze doet haar best toch. Tja in tegenstelling tot andere hieronder hebben wij genoten!!

Beoordeling gegeven door Sluimers.

Niet voor herhaling vatbaar
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29 juni 2022.

Datum beoordeling: 2 juli 2022

Reisgezelschap: met partner

Mooie uitzicht, maar duur voor minder dan een half uurtje.

Beoordeling gegeven door N.N..

Waardeloos bezoek en domper op een gezellig dagje
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25 maart 2022

Datum beoordeling: 26 maart 2022

Reisgezelschap: met vrienden

Gezellig dagje Rotterdam. Maar dit werd verziekt door het onvriendelijke personeel van de Euromast. Heel onvriendelijk geholpen bij de ticketbalie. In gebrekkig Nederlands kregen wij te horen dat onze kaartjes niet goed waren. Euh geboekt via de site en uitgeprint via hun site. Uiteindelijk mochten we toch naar boven. Restaurant was ook een aanfluiting. Droge appeltaart en lauwe koffie voor een hoofdprijs. Nooit meer naar de Euromast.

Beoordeling gegeven door J. Kuijken-Risse.

Onvriendelijk personeel
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 21 - 09 - 2021

Datum beoordeling: 21 september 2021

Reisgezelschap: met partner

Wij hadden een cadeaubon van Surprise factory gekregen. Hier stond expliciet op vermeld dat je niet hoefde te reserveren voor het restaurant. Wij hebben dit dus niet gedaan. Aan de balie gekomen werden wij zeer onvriendelijk toegesproken. Uiteindelijk mochten wij toch naar boven maar ook hier werd er iets van gezegd. Dit heeft ons uitje grotendeels bedorven. Wij begrijpen dat het vervelend is als er extra mensen komen maar dan moet dit doorgegeven worden aan Surprise factory.

Beoordeling gegeven door H. Baak-Pronk.

Slecht en onveilig!
1 11111

Bezoekdatum: 30-11-219

Datum beoordeling: 1 december 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Via Groupon de actie geboekt, elke dag te gebruiken muv feest en vakantiedagen. Stond er duidelijk op. Aangekomen vanuit Amsterdam zei de dame achter de kassa dat wij geen taart met gebak kregen ivm een sint evenement... maar mochten hiervoor nog eens terug komen... Vervolgens na een lange rij voor het bakje naar de top een gevaarlijke situatie meegemaakt. Mede door volledig onervaren personeel hebben we minstens een kwartier vastgezeten. Met diverse noodstoppen en het lang wachten op het openen van de “nood” deuren het bakje kunnen verlaten. Naar beneden gegaan om bij de manager (?) te klagen maar werd niet serieus genomen. Een sinterklaasfeest op 30 november zou een feestdag zijn? En een defect kan voorkomen... we konden gratis kaartjes krijgen voor nog een keer. Wat een belachelijk bedrijf en simpelweg gevaarlijk, ik heb hiervoor ook een melding bij de NVWA gemaakt. Wij willen nooit meer terug en zijn boos weggegaan. Ik raad iedereen deze versleten en slecht onderhouden attractie af, het is wachten op echte ongelukken.

Beoordeling gegeven door Dennis.

wat een aanfluiting
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 13 juni 2019

Datum beoordeling: 14 juni 2019

Reisgezelschap: met partner

Wat een aanfluiting de Euromast. Aangekomen een kaartje gekocht met de vraag of we boven een kopje koffie konden drinken, dit was niet mogelijk omdat het restaurant was afgehuurd, dus gesloten. Beneden een bakkie doen was ook niet mogelijk, restaurant dicht ;-(( Toch naar boven om in de top te genieten van een geweldig uitzicht. Een maal boven (112mtr) was de lift "out of order". door werkzaamheden, wat niet bij de kaartverkoop gemeld was. Wat een slechte info..... PS. een beetje onderhoud zou ook wel eens mogen.

Beoordeling gegeven door Buurman&Buurman.

Uitzonderlijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 februari 2019

Datum beoordeling: 12 februari 2019

Reisgezelschap: met partner

ik Heb zelden zo lekker gegeten. Personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je, of je nu een cadeaubonhebt of niet.

Beoordeling gegeven door Nikita.

Het uitzicht is adembenemend mooi. Je hebt mooie g
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 mei 2016

Datum beoordeling: 15 september 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het uitzicht is adembenemend mooi. Je hebt mooie groene parken in Rotterdam en met de waterbus ben je er zo.

Beoordeling gegeven door Jolanda Kolen.

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 7 augustus 2016

Datum beoordeling: 8 augustus 2016

Reisgezelschap: met partner

Tijdens bezoek euromast op zondagochtend wilden we boven in het restaurant een kop koffie met gebak nuttigen en genieten van het uitzicht. We werden vriendelijk verzocht op te hoepelen want alles was gereserveerd voor de brunch. Na 1 uurtje euromast en 20 euro armer stonden we weer beneden/buiten. Rare gastvrijheid

Beoordeling gegeven door De ridder.

Echt een heel mooi uitzicht, over een mooie stad.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 mei 2016

Datum beoordeling: 22 mei 2016

Reisgezelschap: gezin

De Euromast ligt in een prachtig park. Het uitzicht is prachtig en er zijn nog heel veel meer leuke dingen te doen in Rotterdam, bijv. de waterbus.

Beoordeling gegeven door Jolanda Kolen.

Jammer
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 21-02-2015

Datum beoordeling: 22 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Gisteren hebben we de Euromast bekeken met z´n drieën, en halverwege was het uitzicht prachtig. Daar hebben we vervolgens twintig minuten in de rij gestaan om het laatste stuk omhoog te kunnen. Echter na twintig minuten kregen we te horen dat er een brandmelding was en dat er dus geen gasten omhoog zouden kunnen en er werd aangegeven dat dit wel eens lang zou kunnen duren omdat er eerst een monteur langs moest komen. We hebben toen nog een kop koffie gedronken en zijn terug naar de uitgang gegaan, met de vraag of we misschien een vrijkaartje voor een volgend bezoek konden krijgen i.v.m. het niet kunnen zien van de top door de brandmelding. Helaas kregen wij van de medewerker te horen dat de storing 'slechts tien minuten' geduurd had, en dat we op dat moment dus wel weer omhoog konden en wij geen vergoeding konden krijgen. Aangezien het ondertussen al bijna een uur later was en er tussendoor niets gemeld was over dat de storing voorbij zou zijn, hadden we geen tijd meer om nog naar boven te gaan. We vinden het niet erg netjes om op deze manier behandeld te worden.

Beoordeling gegeven door Hendrik.

Prachtig uitzicht
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 januari 2013

Datum beoordeling: 3 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Schitterend uitzicht (vooral 's avonds). Was wel een beetje vreemd dat 90% van de tafels in het restaurant gedeelte gereserveerd waren en tegelijk leeg. En dat gedurende een uur…

Beoordeling gegeven door Rudolf.

slordig!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: weekend

Datum beoordeling: 19 maart 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Onduidelijkheid over de toegangen, liften e.d. Mensen van 70 jaar die een klein-smal trappetje buitenom naar boven moeten nemen om naar de toren te kunnen!! En bovendien in het restaurant een haartje in de drank en nog eens een haartje in het eten!!! gatver!! En het volledige menubedrag betaald! Daar hoef ik dus nooit meer gasten te brengen of te bevelen aan een ander!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 - 09-2010

Datum beoordeling: 9 september 2010

wij werden heel vrindelijk ontvangen ook de kleine man van twee en half was ook erg welkom.de broodjes waren heerlijk alzo ook de zoete gerechten ,met een woord verukkelig ,het bedienend personeel vol lof ,jammer van het hele nare einde,we hopen dat de dame in kwestie er goed van af is gekomen,ook de ober veel sterkte,het moet je maar gebeuren.

Beoordeling gegeven door l Timmer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 maart 2010

Datum beoordeling: 4 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door marjan kleijn.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 februari

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Ik vindt het gewoon super om van jullie mails te krijgen k was heel onzeker waar k eigenljk op stap wou gaan en elke keer van jullie zulke reclames krygen kreeg ik meer keuze dus k kreeg op een dag een mail en k zag euromast k vondtr het super en ben er ook geweesst, vondt het super leeuk M.katranci

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-04-2009

Datum beoordeling: 18 april 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Aad Luhrman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-2-2009

Datum beoordeling: 2 februari 2009

Vanavond met 4 personen wezen dineren, nadat we eerst een kijkje op de toren hebben genomen. We werden verwelkomd met een amuse van het huis en heerlijk vers brood. We hebben genoten van de gerechten, die er schitterend uitzagen. Goede bediening en een geweldig uitzicht over de stad. Kortweg gezegd een aanrader, we komen zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Janny.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 30 december 2008

enorm mooi uitzicht vooral het bovenste stuk waar je naar toe draait

Beoordeling gegeven door j in t veld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 17 december 2008

prachtig vergezicht moet je ooit gezien en gedaan hebben je ziet de havens erasmusburg en nog vele prachtige dingen

Beoordeling gegeven door piet persoon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-09-2008

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Prachtig uitzicht, heerlijk eten, zeker de moeite waard!

Beoordeling gegeven door Y. .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

Prachtig uitzicht, heerlijke lunch!

Beoordeling gegeven door A van Casteren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: woensdag 30 juli 2008

Datum beoordeling: 2 augustus 2008

Een zeer vriendelijke cassiere, gaf goede uitleg! Ook bij de bovenste attractie waar je al draaiend ( gelukkig achter glas!!)rotterdam wordt getoond stond een zeer vriendelijke man! Dat is tegenwoordig wel anders als je ergens komt of op een terrasje zit, alle lof al bleek het wederom opnieuw dat ik tocht hoogtevrees heb............

Beoordeling gegeven door Koen en Anja.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 juni

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Euromast en Spido Als 1 kaartje te boeken, erg goedkoop en leerzaam ook voor kinderen van 4 jaar. Onder de euromast ligt een groot park waar je mooi kunt wandelen en picknicken. Met de trein en daarna tram er naar toe, dat is al superspannend.

Beoordeling gegeven door J. Bergman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 2 juli 2008

prima parkeerplek in de buurt. Vriendelijk personeel aan boord. Helemaal top is het voordeel dat je krijgt bij de euromast(dagkaart) Al met al een leuke dag uit, varen en euromast combi

Beoordeling gegeven door winny.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Vanuit de Euromast in Rotterdam heb je een geweldig uitzicht! Het moet dan wel mooi weer zijn, want als het bewolkt is, dan zie je niet veel. Als je alles hebt gezien, dan kun je bovenin het restaurant lekker wat eten en/of drinken. Het is een echte aanrader en valt te combineren met een boottocht met de SPIDO.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-4-2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Euromast Rotterdam. Zeker leuk om een keer om te zien. Het weer moet wel goed zijn zodat het bovenste gedeelte naar boven gaat. Mooi restaurant om wat te drinken met een prachtig zicht. Alleen de entree is een beetje hoog.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vorig jaar

Datum beoordeling: 19 juni 2008

Altijd weer bijzonder mooi uitzicht over de stad(wel helder weer uitzoeken!), lekker ontbijten/brunchen enne..óók een heel hoog hotel! (maar daar niet in geweest, kon bruin niet trekken..)

Beoordeling gegeven door A van Krieken.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08112006

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Fantastische overview over het nog drukke in de bouw wervelend Rotterdam. Je kan hier op je gemak in een rustige Jan de Bouvrie sfeer genieten van koffie met gebak. Je hoeft niet per se te blijven eten. En daarnaast kan je iemand heel goed verrassen. Ze hebben 2 kamers! Dit blijft dus een eeuwige herinnering!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Jenny Zwijnenburg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 25 maart 2008

mooi uitzicht; mooi kort uitje om te doen met collega's, familie of wie ook en te combineren met andere attracties in R'dam

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Met het personeelsuitje in juni van het Hoornbeeckcollege gingen we naar de Euromast. Hoewel ik al jaren in de buurt van Rotterdam heb gewoond was ik er nog nooit geweest. De toegang en het terrein er om heen ziet er goed verzorgd uit. Met de lift naar boven was zo gepiept en dan kom je bij het restaurant. Het was prachtig weer en je kijkt je ogen uit. De bekende gebouwen, waar je zo vaak langs rijdt zien er vanuit de lucht heel anders uit. Fantastisch! Daarna naar boven, waar je heel langzaam ronddraait en steed hoger gaat. Hoewel ik last van hoogtevrees heb, was dat geen belemmering, omdat het in zo'n langzaam tempo ging en je zo'n betoverend uitzicht hebt. Je zit ook veilig achter glas, zodat het helemaal niet eng is. Eeen collega, die ook hoogtevrees had, hebben we ook overgehaald om mee te gaan. We dronken nog wat in het restaurant en genoten na van het uitzicht. Uiteraard hebben we onze school ook opgezocht en die was duidelijk te zien, als tsst hij in Zuid. Ik was heel enthousiast. Thuis heb ik mijn man ook overgehaald om een keer te gaan. Hij is notabene van geboorte een Rotterdammer, al 54 jaar en nog maar pas geweest. Echt een aanrader voor als je een uurtje of twee iets leuks zoekt!

Beoordeling gegeven door Ria Zandee.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-03-2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Het was een belevenis om op mijn verjaardag Rotterdam te verkennen. Waar kan je een beter zicht hebben over de stad en de haven, dan vanop de Euromast? Ik ben helemaal naar boven gegaan. Het uitzicht was prachtig en interessant. Daarna nog nagenoten van een heerlijk bakje koffie met gebak in het restaurant, vanwaar je ook nog een mooi zicht op de stad hebt! De Euromast is zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door L. Schipper.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-03-2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Het was een belevenis om op mijn verjaardag Rotterdam te verkennen. Waar kan je een beter zicht hebben over de stad en de haven, dan vanop de Euromast? Ik ben helemaal naar boven gegaan. Het uitzicht was prachtig en interessant. Daarna nog nagenoten van een heerlijk bakje koffie met gebak in het restaurant, vanwaar je ook nog een mooi zicht op de stad hebt! De Euromast is zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door L. Schipper.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Je moet geen hoogtevrees hebben, maar het uitzicht is prachtig.

Beoordeling gegeven door N.N..