1

Beoordelingen China Boat - GESLOTEN

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21-06

Datum beoordeling: 25 juni 2009

het varen is leuk, het eten vond ik koud en niet lekker!

Beoordeling gegeven door petra rijpma.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 12 mei 2008

ik ben er 2 keer geweest en ik moet zeggen het beviel mij wel. Oke, het eten is dan geen topklasse maar in combinatie met het varen is het niet duur.

Beoordeling gegeven door jan poot.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

We sloten ons personeelsuitje aan de Euromast en midgetgolven van Hoornbeeckcollege vorig jaar juni af met een bezoek en eten aan de Chinaboat in Rotterdam. Het viel me op, dat we heel hartelijk welkom werden geheten. Het was er schoon en netjes, gezellig ook. We konden allemaal bij het raam zitten. Toen we gingen varen werd ons heel veel verteld over, waar we naar toe gingen en wat we onder het varen konden zien. Daarna werd het eten aangekondigd. Ik moet zeggen, dat het voor mij heel verassend was, dat de tafel uit de vloer omhoog kwam. Het zag er fantastisch uit en het werd ook terecht met trots gepresenteerd. Je kon heel veel en lekker eten; het smaakte erg goed.Er was wel heel veel; het kwam lang niet op. Er was ook veel variatie, voor elk wat wils. Daarna kwam de tafel opnieuw omhoog met allerlei desserts, heerlijk! Door de combinatie van varen, gezellig eten en praten met een steeds wisselend uitzicht voelde je heel ontspannen. Het enige nadeel vond ik, dat het soms wat krap was om tussen de tafels te lopen, maar, ja, je zit tenslotte op een schip. Het is zeker voor herhaling vatbaar en de prijs valt ook mee.

Beoordeling gegeven door Ria Zandee.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 17 september 2007

Zaterdag 15 september zijn wij met de personeelsvereniging op de China boat geweest.Wij vonden de bejegening ronduit slecht. We werden regelmatig afgebekt door een zeer ongeinterreseerde serveerster.Deze serveerster had duidelijk weinig zin in haar werk .Verder was het eten was matig. Het eten zoveel als je wilt is hier niet van toepassing. Wanneer je op een zeer onplezierig manier te eten werd geroepen was er bijna geen tijd meer om nogmaals op te scheppen.Jammer geen aanraden.

Beoordeling gegeven door personeelsvereniging Waelestein.

Datum beoordeling: 15 februari 2007

erg slecht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slechte bediening echt geen aanrader!!!

Beoordeling gegeven door johan.