Beoordelingen Villa Zebra

Teleurstellend.
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 09-12-208

Datum beoordeling: 9 december 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een armzalig zooitje..... dit mag de naam “museum” toch niet dragen? Een museum voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dus vandaag met kleinzoon van 9 jaar naar Villa Zebra. Binnen 3 kwartier stonden we weer buiten. Hadden we ook nog wat gegeten en gedronken. 16 euro entre betaald. Nee, viel enorm tegen. Zeer amateuristisch en goedkoop. Kinderen van 5 vinden het misschien nog wat maar dan houdt het toch wel snel op.

Beoordeling gegeven door Aad.

Het viel tegen.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: Dinsdag 9 aug.

Datum beoordeling: 13 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor kinderen leuk als het niet te druk is, anders kom je moeilijk er tussen.Zeven euro vind ik ook prijzig, vooral voor begleiding die er weinig kunnen. Die zouden voor half geld mee moeten kunnen. Er staat voor volwassenen een leestafel maar met weinig tijdschriften of boeken. Als je iets wilt bestellen dan moet je contant betalen, of aan de kassa pinnen. Daar is een pinautomaat, maar dan moet je aan sluiten achter de rij van mensen die binnen komen. Dus een tegen valler.

Beoordeling gegeven door Ineke Broekaart.

prachtig cool
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2012 bouwvak

Datum beoordeling: 25 april 2013

Reisgezelschap: met partner

Verzorgt mooi voor de kinderen en volwassen plezier voor de heledag.

Beoordeling gegeven door ineke strijkert .

Krokodillentranenbenemend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 212

Datum beoordeling: 16 april 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was er zo warm dat je vanwege de sufheid dacht je te wanen in de jungle. Pas na afloop komt het volleidge besef van deze ongelovelekijk andere wereld waar je geen weet van had!

Beoordeling gegeven door Fam.R.A.Fokkens.

Gezellige middag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vrijdag 22 februari

Datum beoordeling: 24 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We combineerden een bezoek aan museum Speelklok met de theatervoorstelling 'De toverpiano'. Goed afwisseling. De rondleiding door het museum gaf veel extra diepgang.

Beoordeling gegeven door P. Redeker.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19-6-2012

Datum beoordeling: 18 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik twijfel tussen leuk en erg leuk. Mijn oudste dochter van zes vond het erg leuk, kon zich daar ook prima vermaken. Voor mijn jongste twee van twee was het wat lastiger. Als ze wat ouder zijn, gaan we zeker nog een keer.

Beoordeling gegeven door K. Westerhoven.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: voorjaarsvakantie

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Het was leuk om eruit te zijn maar de activiteit viel tegen. Ik was met kind van 10 en 11. De gang die was aangekondigd als lange gang viel tegen in grootte en ook datgene wat te zien of doen was. De opdrachtjes waren onder hun niveau! De workshop was het leukst omdat ze toen zelf iets konden knutselen. Maar entree en workshop opgeteld komen dicht bij de entree van bijv. Blijdorp.

Beoordeling gegeven door H. de Haan.