1

Beoordelingen Villa Zebra

Teleurstellend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 22februari 2024

Datum beoordeling: 25 februari 2024

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij vonden het een grote teleurstelling. Kunst zagen we niet, wel veel kapot en vies speelmateriaal. Het concept klinkt heel leuk, de uitvoering is ver onder de maat. Ook de horeca moet veel beter, als je geen eten mee mag nemen verwacht je dat je ook iets (gezonds) voor de kinderen kan kopen. Helaas alleen tosti's, cakejes en veel snoep. De (opgewarmde) poffertjes waren tussen de middag al op. Investeer in leuk, uitdagend speelmateriaal, dan kan het heel leuk zijn.

Beoordeling gegeven door Ineke.

Slecht en rommeltje
1 11111

Bezoekdatum: 18 november 2023

Datum beoordeling: 18 november 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geen aanrader om naar toe te gaan. Personeel zegt geen woord. Voor de volwassenen word ook 11 euro gevraagd. Het is daar vies en kapot. Betaald parkeren komt er nog bij. Kort om ik had er wel wat meer van verwacht.

Beoordeling gegeven door J voois.

Teleurstellend.
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 09-12-208

Datum beoordeling: 9 december 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een armzalig zooitje..... dit mag de naam “museum” toch niet dragen? Een museum voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dus vandaag met kleinzoon van 9 jaar naar Villa Zebra. Binnen 3 kwartier stonden we weer buiten. Hadden we ook nog wat gegeten en gedronken. 16 euro entre betaald. Nee, viel enorm tegen. Zeer amateuristisch en goedkoop. Kinderen van 5 vinden het misschien nog wat maar dan houdt het toch wel snel op.

Beoordeling gegeven door Aad.

Het viel tegen.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: Dinsdag 9 aug.

Datum beoordeling: 13 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor kinderen leuk als het niet te druk is, anders kom je moeilijk er tussen.Zeven euro vind ik ook prijzig, vooral voor begleiding die er weinig kunnen. Die zouden voor half geld mee moeten kunnen. Er staat voor volwassenen een leestafel maar met weinig tijdschriften of boeken. Als je iets wilt bestellen dan moet je contant betalen, of aan de kassa pinnen. Daar is een pinautomaat, maar dan moet je aan sluiten achter de rij van mensen die binnen komen. Dus een tegen valler.

Beoordeling gegeven door Ineke Broekaart.

prachtig cool
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2012 bouwvak

Datum beoordeling: 25 april 2013

Reisgezelschap: met partner

Verzorgt mooi voor de kinderen en volwassen plezier voor de heledag.

Beoordeling gegeven door ineke strijkert .

Krokodillentranenbenemend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 212

Datum beoordeling: 16 april 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was er zo warm dat je vanwege de sufheid dacht je te wanen in de jungle. Pas na afloop komt het volleidge besef van deze ongelovelekijk andere wereld waar je geen weet van had!

Beoordeling gegeven door Fam.R.A.Fokkens.

Gezellige middag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vrijdag 22 februari

Datum beoordeling: 24 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We combineerden een bezoek aan museum Speelklok met de theatervoorstelling 'De toverpiano'. Goed afwisseling. De rondleiding door het museum gaf veel extra diepgang.

Beoordeling gegeven door P. Redeker.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19-6-2012

Datum beoordeling: 18 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik twijfel tussen leuk en erg leuk. Mijn oudste dochter van zes vond het erg leuk, kon zich daar ook prima vermaken. Voor mijn jongste twee van twee was het wat lastiger. Als ze wat ouder zijn, gaan we zeker nog een keer.

Beoordeling gegeven door K. Westerhoven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-juli 2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Het is totaal weer iets anders. Villa Zebra geeft je de mogelijkheid om met veel verschillende materialen zoals hout,blokken, verschillende soorten (lego)-stenen, kunsstof, stoffen materialen om oosterse tenten te bouwen, kartonnen huizen waarmee je zelf een straat of plein kunt bouwen etc.etc.Zeker wanneer het weer een beetje tegen zit is dit een fantastisch dagje uit. Kinderen willen niet meer naar huis.zelfs ouders bouwen mee. en je kunt er ook wat eten en drinken.kortom een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door B. Dauphin.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 februari 2009

Datum beoordeling: 1 maart 2009

Villa Zebra is een museum voor kinderen van 4 - 12 jaar. Bovenin de villa is er een tentoonstelling. Deze keer was het op zoek naar Loer...? En de kinderen kunnen deelnemen aan een workshop, ze mogen dan zelf een kunstwerk maken. Het is een ontzettend leuk museum om de kinderen kennis te laten maken met kunst. Mijn kinderen van 4 en 5 jaar hebben er enorm van genoten. De kinderen worden door de kunstennaars begeleidt en als ouder heb je even een momentje voor jezelf.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: voorjaarsvakantie

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Het was leuk om eruit te zijn maar de activiteit viel tegen. Ik was met kind van 10 en 11. De gang die was aangekondigd als lange gang viel tegen in grootte en ook datgene wat te zien of doen was. De opdrachtjes waren onder hun niveau! De workshop was het leukst omdat ze toen zelf iets konden knutselen. Maar entree en workshop opgeteld komen dicht bij de entree van bijv. Blijdorp.

Beoordeling gegeven door H. de Haan.