Beoordelingen Ontdekhoek - Rotterdam

Niet leuk meer
1 11111

Bezoekdatum: 21 april 2024

Datum beoordeling: 22 april 2024

Reisgezelschap: met partner

Vies en veel onderdelen doen het niet of zijn ergens achteraf neergezet. Oude meuk waar jarenlang niets aan is gedaan. Veel onderdelen van de oude Ontdekhoek zijn er niet meer en wat er voor in de plaats is gekomen is saai of een zootje en erg slecht doordacht. Het concept deugt nog steeds maar de uitwerking laat heel veel te wensen over. Helaas geen aanrader meer. Bert Nagel oprichter en directeur 1986-2015

Beoordeling gegeven door Bert Nagel.

Zo jammer
1 11111

Bezoekdatum: 03-04-2024

Datum beoordeling: 3 april 2024

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag kind thuisgehouden om naar de ontdekhoek te gaan. Ik dacht; leuk, educatief, even quality-time. Wij om 09.55 uur al helemaal ready to rumble. Komen we binnen wordt er gezegd; we zijn dicht, waarop mijn antwoord luidde: het is 10.00 uur. Reden dat ze dicht waren; "onze werkgever is er nog niet, dus we kunnen niet open." Wat is dit voor flauwekul! Meteen weggegaan (ook omdat ik anders in tijdnood zou komen qua ophalen van andere kinderen) en een tweede kans krijgen ze zeker niet!

Beoordeling gegeven door F.

Geweldig leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 februari 2024

Datum beoordeling: 14 februari 2024

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mijn dochter (7 jr) en ik zijn hier vandaag 5 uur lang geweest. Hele gave activiteiten: metselen, dammen bouwen, bootje maken van kosteloos materiaal en gewoon lekker aanklooien en creatief bezig zijn. Echt van wat ik me van vroeger kan herinneren, ik ging hier als jong meisje namelijk ook heel graag naartoe. Het gebouw is erg verouderd en wat spullen ook maar als je door de ogen van de kids kijkt, dan is dat helemaal niet belangrijk! En de vrijwilligers/stagiaires waren geweldig enthousiast en behulpzaam!!! Constant bezig met helpen van de bezoekers en alles op orde houden, heel fijn! Ik gun de Ontdekhoek een fijne subsidie om het nog mooier te maken en wellicht wat oude spullen te fixen. Ik denk echt dat dit een gave omgeving is voor alle kids die houden van ontdekken en een beetje vies worden niet erg vinden. Mijn dochter wil in ieder geval weer terug!

Beoordeling gegeven door Marjan.

Geen aanrader
1 11111

Bezoekdatum: 19-10-2023

Datum beoordeling: 20 oktober 2023

Reisgezelschap: gezin

Flink bedrag afgetikt om naar binnen te mogen. Viel erg tegen. Vieze ruimtes. Niet complete activiteiten; geen piepschuim voor de bootjes, geen gaatjes voor de armband, half werkende airfryer voor de zelfgemaakte chips. Klap op de vuurpijl was een beker ranja die naar overgeefsel stond. Ik heb geprobeerd om gesprek te gaan. Leidinggevende was niet bereikbaar. Geen geld retour gehad.

Beoordeling gegeven door Wendy Groenewegen .

Vieze tegenvaller
1 11111

Bezoekdatum: 2 maart 2023

Datum beoordeling: 2 maart 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Na de website gelezen te hebben met veel goede zin omweg naar de ontdekhoek. Maar jeetje wat een tegenvaller toen we om 10.30 aankwamen. Nog maar net open en de geur van urine kwam je tegemoed bij de voordeur! de vloeren waren enorm vies, alles was rommelig , vies en veel dingen kapot! Ongeorganiseerde chaos! Als begeleider betaal je 9 euro, waarom zoveel is mij onduidelijk. Kinderen betalen 11 euro, als alles dan goed werkte en schoon zou zijn is dat dan wel weer reëel. Waar is de begeleiding bij de activiteiten? Wij gingen al heel snel richting huis met een vies en teleurgesteld gevoel ...zeker geen aanrader!

Beoordeling gegeven door Bianca.

Teleurstelling
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 05-01-23

Datum beoordeling: 5 januari 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik had veel leuke verhalen van anderen gehoord uit het verleden, maar helaas was het daar ook blijven hangen. Alles was erg vies en rommelig. Veel spullen misten om de activiteiten te doen. Om 12 uur was de mais op om popcorn te maken en de koffiebonen op om te branden. Door de krappe en onhandige indeling liepen we elkaar steeds in de weg als je allemaal met die ene botte schaar moet doen die vast zit aan een meubel in een hoekje. Het bereiden van chips zag er onhygienisch uit en dezelfde lepel waar alle kinderen samen met de koningin soep mee eten was smerig. Deze zit vast aan de tafel, dus kan ook niet even afgewassen worden. Een hoop activiteiten misten essentiële onderdelen waardoor het onbruikbaar was.

Beoordeling gegeven door Saskia.

Slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12 -10-2022

Datum beoordeling: 14 oktober 2022

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Dit heeft zijn beste tijd helaas gehad. Heel erg verouderd. Veel activiteiten defect/verouderd of weg gehaald. Er is eigenlijk niet veel meer te doen. Wij waren met een uurtje uitgekeken. Wij gingen voor het kinderfeestje van mijn zoontje. We moesten 112,50 euro afrekenen. Ik voelde me erg afgezet. Ik kan het niemand aanraden.

Beoordeling gegeven door Maaike.

Teleurstellend
1 11111

Bezoekdatum: 07-02-2019

Datum beoordeling: 8 februari 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel erg verouderd, echt een teleurstelling. Ook moet je € 9 betalen per begeleider! Wij waren met 2 begeleiders en 2 kinderen en konden € 40,- afrekenen. Patatjes bakken werkte niet goed, airfryer was pikzwart, bah! Proefjes met gesmolten plastic en piepschuim etc is toch ook niet helemaal meer van deze tijd waar we onze kinderen milieubewust willen opvoeden. De meeste proefjes waren dezelfde als toen ik 15 jaar geleden in de pannenkoekstraat kwam. En dan dus ook letterlijk zo oud.

Beoordeling gegeven door Familie.

fijne middag gehad
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2012

Datum beoordeling: 28 juni 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

ik heb hier met mijn kleindochter van zes n fijne middag gehad, heel veel te ontdekken, minpunt de dure entreeprijs en de tangen en scharen zijn vaak niet te hanteren voor kinderen. 6 jaar is de minimum leeftijd dus!

Beoordeling gegeven door verseveld.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-2-2010

Datum beoordeling: 11 maart 2010

het was heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk en er is vanalles te doen!

Beoordeling gegeven door Babbelappasappelappedingdong.