1

Stadskruidentuin Rotterdamse Munt




Stadskruidentuin Rotterdamse Munt

In de Stadskruidentuin Rotterdamse Munt pluk je zelf je eigen munt voor in de thee én verser dan vers. Verschillende soorten munt, veelgebruikte kruiden als basilicum, peterselie en rozemarijn en zelfs tropische kruidensoorten en eetbare bloemen: in de kruidentuin groeien ruim 100 verschillende soorten. Alles wordt op biologische wijze gekweekt en met ecologische plantenvoeding versterkt. Ontsnap aan de drukte van de stad in deze groene oase en leer over de werking van verschillende soorten kruiden en planten.

Kom langs en pluk een kruidenmandje vol voor thuis. Altijd verse kruiden? Neem dan een abonnement. Of steek je handen lekker in de aarde en help mee met tuinieren! Voor groepen en bedrijven heeft de Rotterdamse Munt leuke arrangementen, maar ook kinderfeestjes zijn hier mogelijk. Of volg een leuke workshop.

Stadskruidentuin Rotterdamse Munt in Rotterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag, kinderfeestje, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek rotterdamsemunt.nl

Volg eens een workshop bij Rotterdamse Munt. Foto: Patty Kluytmans
Volg eens een workshop bij Rotterdamse Munt. Foto: Patty Kluytmans