Speeltuin De Feijenoordse Middenstip

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  Speeltuin De Feijenoordse Middenstip is een buurtspeeltuin voor de kinderen uit de Rotterdamse wijk oud-Feijenoord. In het clubhuis zijn knutselmiddagen en sportactiviteiten voor jong en oud.

RIB-varen: voor een echte adrenalinekick!

rotterdam, Zuid-Holland (0.44km)  -  Varen, dat klinkt rustig en relaxed. Maar dan heb je nog nooit in een RIB-boot gezeten! Beleef de RIB-experience en knal met een enorme snelheid over het water. Een verrassende ervaring, leuk voor een bedrijfsuitje!

Villa Zebra

rotterdam, Zuid-Holland (0.69km)  -  Kindermuseum Villa Zebra is een vrolijke mix van kunst, spelen en ontdekken! Kunst is hier niet alleen leuk, maar nog leerzaam ook. Zo leren kinderen in de vaste expo ZELF! meer over taal, motoriek en creativiteit.

Zwembad Afrikaanderplein

rotterdam, Zuid-Holland (0.76km)  -  Na het baantjes trekken nog even relaxen in de kantine onder het genot van een gezonde snack? Zwembad Afrikaanderplein in Rotterdam is een basic zwembad met een beetje extra fun!

Evenementenlocatie HAL4 aan de Maas

rotterdam, Zuid-Holland (1.01km)  -  Vroeger was HAL4 aan de Maas een theater, nu is het een uitgebreide evenementenlocatie. Bruiloften, dinnershows, zakelijke evenementen: alles wordt hier naar wens organiseert.

Nieuwe Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (1.03km)  -  Het nieuwe Luxor Theater is een opvallend gebouw aan de voet van de Erasmusbrug dat meteen in het oog springt. Geniet hier van grote musicals, cabaret, opera en nog veel meer entertainment.

Erasmusbrug

rotterdam, Zuid-Holland (1.28km)  -  Wereldberoemd en een echt stadsicoon: de Erasmusbrug in Rotterdam.

Rondleiding Van Donge & De Roo Stadion

rotterdam, Zuid-Holland (1.32km)  -  Breng een bezoekje aan het oudste voetbalstadion van de Eredivisie: het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior Rotterdam, beter bekend als Woudenstein. Ontdek de verhalen!

Raderstoomboot De Majesteit

rotterdam, Zuid-Holland (1.34km)  -  De Majesteit behoort tot een van de meest luxe raderstoomboten van Europa. In 1999 is deze boot gerestaureerd en omgetoverd tot locatie voor feestjes.

Nederlands Fotomuseum

rotterdam, Zuid-Holland (1.35km)  -  Het Nederlands Fotomuseum laat verschillende vormen van fotografie zien. Niet alleen in tentoonstellingen in het museum, maar ook in de bibliotheek en boekwinkel.

Evenementenlocatie LP2

rotterdam, Zuid-Holland (1.35km)  -  LP2 is een mooie ruimte op de Kop van Zuid in Rotterdam, waar regelmatig evenementen en tentoonstellingen op het programma staan.

Filmhuis LantarenVenster

rotterdam, Zuid-Holland (1.35km)  -  Filmhuis LantarenVenster is al meer dan honderd jaar oud, een niet te missen onderdeel van Rotterdam. Een bezoek is een feest!

De Vlaggenparade Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.42km)  -  Wandel langs de Vlaggenparade aan de Boompjes in Rotterdam. Hier hangen gewoonlijk alle vlaggen van de landen van de Verenigde Naties. Bij speciale gelegenheden hangen er andere vlaggen. Dit om aandacht te vragen voor een zaak of om iets te vieren.

Rondvaart door de Rotterdamse haven

rotterdam, Zuid-Holland (1.44km)  -  Vaar met het schip Nehalennia door de bedrijvige haven van Rotterdam en leer dit fascinerende deel van de stad op z'n Rotterdams kennen. De rondvaart gaat langs de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Hotel New York en andere highlights van de...

Watertaxi Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.5km)  -  Niet lopend of met de fiets of de bus, maar met een watertaxi door Rotterdam! Stap op verschillende plaatsen in de stad op.

VIVID centrum voor vormgeving

rotterdam, Zuid-Holland (1.5km)  -  Galerie VIVID is modern, gedurfd en zeker een aanrader voor designliefhebbers. Bekijk hier jaarlijks zes tentoonstellingen met het nieuwste design.

Het Witte Huis

rotterdam, Zuid-Holland (1.5km)  -  Prachtig om te zien en een locatie met een hoop historie: het Witte Huis in Rotterdam.

Wallgallery

rotterdam, Zuid-Holland (1.51km)  -  Ruimte voor kunst. Zo zou je Wallgallery kunnen omschrijven. In een appartement op de 37e verdieping is ruimte gecreëerd om de creatieve geest vrij te laten.

Trompenburg: groene parel in de stad

rotterdam, Zuid-Holland (1.53km)  -  Planten, bomen en struiken sieren in overvloed de Trompenburg Tuinen & Arboretum. Wandel midden in de drukke stad door een oase van rust en ontdek soorten die je nog nooit hebt gezien!

Speelfabriek Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.58km)  -  De Speelfabriek is een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een plek waar je zelf kan knutselen en dingen kunt maken! En bijna alles mag je ook mee naar huis nemen.

Versmarkt Fenix Food Factory

rotterdam, Zuid-Holland (1.6km)  -  Verser dan dit krijg je het niet: in het hippe Fenix Food Factory worden de producten voor je neus bereid. Neem ze mee naar huis of schuif aan en smul mee!

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stadskruidentuin Rotterdamse Munt