UITagenda 18 mei 2022

Uitagenda (199)

Zoekfilter actief!

Koersbal

tijdelijke activiteit purmerend, Noord-Holland  -  Doe mee met een potje Koersbal. In Heel Europa in Purmerend kun je iedere woensdagmiddag een bal komen gooien.

geopend op woensdag 18 mei 2022, van 14:00 uur tot 16:00 uur 

Tuinrondleiding

tijdelijke activiteit laren, Gelderland, Huis Verwolde  -  Ga mee met een rondleiding door de tuin en park bij Huis Verwolde.

geopend op woensdag 18 mei 2022 

Plantenexcursie

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, Bank van Banck  -  Eilander Thijs de Boer neemt je graag mee op deze plantenexcursie.

geopend op woensdag 18 mei 2022, 08:00 uur 

Stiltewandeling Schiermonnikoog - Berkenplas

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Berkenplas  -  Wandel je mee in stilte? Door te vertragen en verstillen kom je uit je hoofd en meer in contact met de natuur om je heen. Ontdek de rust, ontspanning en stilte in jezelf te midden van de natuurlijke stilte van Schiermonnikoog.

geopend op woensdag 18 mei 2022, 09:30 uur 

Stiltewandeling Schiermonnikoog - Berkenplas

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, Fietsenstalling bij restaurant De Berkenplas  -  Wandel je mee in stilte? Door te vertragen en verstillen kom je uit je hoofd en meer in contact met de natuur om je heen. Ontdek de rust, ontspanning en stilte in jezelf te midden van de natuurlijke stilte van Schiermonnikoog.

geopend op woensdag 18 mei 2022, 09:30 uur 

Orchideeën en weidevogels in Waalenburg - Texel

tijdelijke activiteit de waal, Noord-Holland, Texel, Waalenburg, Natuurboerderij Plassendaal  -  Zeldzame bloemen, broedende vogels en zingende veldleeuweriken. Ontdek deze bijzondere waddenpolder.

geopend op woensdag 18 mei 2022, 10:00 uur 

Strandpalenwandeling Noordzee

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Vuurtoren  -  Vanaf de (rode) vuurtoren wandelt u met gids Harry Alers langs strandpalen door de duinen, over paden en het Noordzeestrand.

geopend op woensdag 18 mei 2022, 10:30 uur 

Vogels kijken voor beginners

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Het Willemshof  -  Tijdens deze vogelexcursie voor beginners gaat u samen met de gids op pad om te leren wat de beste plekken zijn en waar u op moet letten tijdens het vogelspotten.

geopend op woensdag 18 mei 2022, 11:00 uur 

Ontdek De Wieden - vaarexcursie

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Stap aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken! De schipper is ook boswachter / natuurgids en vertelt over de bijzondere historie en de rijke planten- en dierenleven in De Wieden.

geopend op woensdag 18 mei 2022, 12:30 uur 

Pauzeconcert kloosterkerk den haag

tijdelijke activiteit den haag centrum, Zuid-Holland, kloosterkerk lange voorhout 2  -  elke 1e en 3e woensdag van de maand pauzeconcert in de Kloosterkerk te Den Haag aan het Lange Voorhout gratis toegang; na afloop collecte

geopend op woensdag 18 mei 2022, van 12:45 uur tot 13:15 uur 

Ontdek het leven van vroeger en nu in de ENCI groeve

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Sint-Pietersberg, Châlet D'n Observant  -  Ontdek wat er tussen 72 en 66 miljoen jaar geleden leefde in de Krijtzee en zie wat er nu leeft in de groeve

geopend op woensdag 18 mei 2022, 13:00 uur 

Broedvogelexcursie op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, Kobbeduinen  -  Oog in oog met de meeuwen? Beleef vanuit de Kobbeduinen een spannende excursie door de kwelder.

geopend op woensdag 18 mei 2022, 13:30 uur 

Boottocht naar de aalscholvers van het Naardermeer

tijdelijke activiteit naarden, Noord-Holland, Naardermeer, Gasterij Stadzigt  -  Vaar 2,5 uur met de fluisterboot en zie de aalscholvers van het Naardermeer van heel dichtbij!

geopend op woensdag 18 mei 2022, 13:30 uur