Uittips van de redactie creatief in Amsterdam

11 artikelen en reportages creatief in amsterdam

Kunst uit de gevangenis

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De kunstwerken die straks te zien zijn in Stopera, komen wel van een heel bijzondere plek: de Russische Kresti-gevangenis.

Zelf in de voetsporen van Rembrandt

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Ga creatief aan de slag, á la Rembrandt en volg een zomerworkshop prenten maken in het vroegere woonhuis van Rembrandt van Rijn.

Winkelen in een woonwalhalla

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De dagen worden steeds donkerder... Maak je huis weer gezellig met de leukste tips van Woonbeurs Amsterdam.

Wees een boekenheld!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Stap in de wereld van de superhelden. De Kinderboekenweek begint vandaag en staat in het teken van favoriete helden uit verhalen.

Maak een film met Paul Verhoeven

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Paul Verhoeven maakt een film met het online publiek. Heb je een goed idee voor zijn film, draag dan je steentje bij.

Ken je klassiekers!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Altijd al eens de echte balletklassiekers willen zien? Dat kan, want dit jaar staan ze weer op de planken in Amsterdam!

Waarom is die Lego hier?

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Lego: iedereen heeft er vroeger wel eens meegespeeld. Kunstenaar Jan Vormann ontdekte een heel andere mogelijkheid.