Uittips van de redactie waterplezier in Amsterdam

30 artikelen en reportages waterplezier in amsterdam

Uit in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Een dagje uit naar Amsterdam? DagjeWeg.NL brengt je op de mooiste plaatsen in de hoofdstad van Nederland.

Op reis met de walvis!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Tijdens de Walvisweken in Het Scheepvaartmuseum leer je alles over de walvis, het grootste dier ter wereld!

HISWA: dol op het water!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  HISWA 2015 geeft het startschot voor het nieuwe watersportseizoen. Dol op het water? Kies hier je droomboot uit of leer suppen.

Proef van de nautische lifestyle

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Heb je een Gaastra of Tenson jack in de kast? Trek 'm dan maar gauw aan, want op de HISWA duik je in de nautische lifestyle.

Het water op met HISWA

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Waterfietsen, lopen over water in grote plastic bollen en de nieuwste boten bewonderen: HISWA te water is begonnen!

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...