Uittips van de redactie Elburg

13 artikelen en reportages in elburg

Eindje slenteren door Elburg

elburg, Gelderland  -  Versgerookte paling en blinkende botters zijn het visitekaartje van het pittoreske Elburg. Een vestingstadje met karakter.

De Bijbel in zand

elburg, Gelderland  -  Bezoek Zandverhalen Elburg en ontdek Bijbelverhalen in zandsculpturen.

Sjoel Elburg breidt uit

archief elburg, Gelderland  -  Het Joods museum Sjoel Elburg is uit haar voegen gegroeid en betrekt nu ook het naastgelegen pand.

Wennemars schaatst nog steeds

archief elburg, Gelderland  -  Erben Wennemars rijdt mee in de Veluwemeertocht, die vandaag gehouden wordt. De schaatser nam maandag nog afscheid.

Van het witte doek naar museum

archief elburg, Gelderland  -  De filmcarriere van Yanneke Wijngaarden maakte plaats voor kunst. Nu is haar werk te zien in het Museum in Elburg.

Geldersch Landschap verbiedt honden op De Haere

archief doornspijk, Gelderland  -  Honden zijn vanaf volgende maand niet meer welkom in De Haere. Het Geldersch Landschap is de verstoring van de schapen door honden in het natuurgebied bij Doornspijk beu.

Win een survivaluitje voor tijdens de herfstvakantie bij Outdoorpark SEC Almere

prijsvraag Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen in je vakantie! Outdoorpark SEC Almere heeft van 16 t/m 24 oktober een programma vol superleuke activiteiten. Zo is er Expeditie Outdoor, boogschieten, survivallen, schatzoeken, klimmen over junglebruggen, kruipen door camotunnels en nog veel...