Uittips van de redactie cultuur in Haarzuilens

12 artikelen en reportages cultuur in haarzuilens

De geboorte van Kasteel de Haar

archief haarzuilens, Utrecht  -  Duik in het luxe leven van de baron en barones op Kasteel de Haar en bekijk de tekeningen van meester-architect Pierre Cuypers.

Er was eens een sprookjeskasteel...

archief haarzuilens, Utrecht  -  Kasteel de Haar maakt zich op voor een groots feest. Maar er gebeuren wonderlijke dingen... Kom met eigen ogen kijken!

Kasteel de Haar wacht op je!

archief haarzuilens, Utrecht  -  Kasteel de Haar is gisteren feestelijk geopend. Vandaag begint een tijdelijke expositie 'Glamour op de Haar'.

Kasteel de Haar opent met glamour

archief haarzuilens, Utrecht  -  Kasteel de Haar is na tien jaar restaureren weer om door een ringetje te halen. Op 15 juni opent het kasteel haar poorten.

Kasteel de Haar klaar voor bezoek

archief haarzuilens, Utrecht  -  Kasteel de Haar is na jaren in de rommel van de restauratie eindelijk weer opgeruimd. Klaar voor een vernieuwde rondleiding.

Baron van Zuylen overleden

archief haarzuilens, Utrecht  -  Baron Thierrry van Zuylen, eigenaar van het bekende kasteel in Haarzuilens, is zondag overleden.

"Een groot sprookje"

archief haarzuilens, Utrecht  -  Elfjes, heksen, soldaten en monniken lopen van 20 t/m 22 april rond op Kasteel De Haar. In Haarzuilens vindt de Elf Fantasy Fair 2007 plaats, het grootste fantasy evenement in Europa, met het thema ‘De Carthager Hannibal tegenover de Romeinen.’ In...