Uittips van de redactie natuurgebied in Overijssel

22 artikelen en reportages natuurgebied in overijssel

Welterusten Zwolle

zwolle, Overijssel  -  Zwolle is prachtig? Na één dagje nog niet naar huis? Blijf dan overnachten. Hotel, campings: de keuze is reuze!

Na regen komt... varen in de zon

giethoorn, Overijssel  -  Een paar poncho's mee aan boord van ons fluisterbootje en dan varen we de Bovenwiede op. Ga mee een dagje varen in Giethoorn!

Weekendje weg in Giethoorn

archief giethoorn, Overijssel  -  Water genoeg in Giethoorn, maar je kunt hier meer dan alleen varen! Ontdek wat Giethoorn in huis heeft tijdens een weekendje weg.

Wilde Zomer Weken: avontuur in de natuur

archief sint jansklooster, Overijssel  -  In de zomer is er niks leuker dan lekker buiten spelen. Dat snappen ze bij De Wieden: vier de zomer mee, met de Wilde Zomer Weken!

Varen bij avondlicht

archief sint jansklooster, Overijssel  -  Vaar mee door de geheimzinnige moerasbossen in De Wieden in de stille avonden!

Varen door De Wieden

archief st jansklooster, Overijssel  -  Geniet van een heerlijke vaartocht dor natuurgebied De Wieden en bezoek ook het dorpje Jonen, alleen te bereiken met veerpont.

Schaatsen, nu het nog kan!

archief blokzijl, Overijssel  -  Vandaag geen tijd voor werk of school, want het ijs smelt! Pak de schaatsen en reis af naar De Wieden voor een mooie toertocht.

Op safari in De Wieden

archief sint jansklooster, Overijssel  -  Pak een schepnetje, trek een paar laarzen aan en ga op zoek naar bijzondere waterdiertjes in De Wieden.