Uittips in Overijssel en in de buurt van Overijssel

Weekendje weg in Giethoorn

archief oud artikel giethoorn, Overijssel  -  Water genoeg in Giethoorn, maar je kunt hier meer dan alleen varen! Ontdek wat Giethoorn in huis heeft tijdens een weekendje weg.

Welterusten Zwolle

archief oud artikel zwolle, Overijssel  -  Zwolle is prachtig? Na één dagje nog niet naar huis? Blijf dan overnachten. Hotel, campings: de keuze is reuze!

Varen bij avondlicht

archief oud artikel sint jansklooster, Overijssel  -  Vaar mee door de geheimzinnige moerasbossen in De Wieden in de stille avonden!

Varen door De Wieden

archief oud artikel st jansklooster, Overijssel  -  Geniet van een heerlijke vaartocht dor natuurgebied De Wieden en bezoek ook het dorpje Jonen, alleen te bereiken met veerpont.

Schaatsen, nu het nog kan!

archief oud artikel blokzijl, Overijssel  -  Vandaag geen tijd voor werk of school, want het ijs smelt! Pak de schaatsen en reis af naar De Wieden voor een mooie toertocht.

Saré - Thermen & Beauty

deurningen, Overijssel  -  Kom tot rust bij saunacomplex Saré, midden in de prachtige omgeving van Oldenzaal. Geniet van de rozensauna of het relaxbad.

Natuuractiviteitencentrum De Koppel

hardenberg, Overijssel  -  Meer weten over de natuur in en om Hardenberg? Dan is Natuuractiviteitencentrum De Koppel je startpunt. Duik de ontdekhoek in of ga op expeditie in de Koppeltuinen.

Natuurgebied Galgenven

enschede, Overijssel  -  Het Galgenven is een natuurgebied dat bestaat uit vele verschillende beken, poelen en vennetjes waar veel planten en dieren zich thuis voelen.

Buurserzand Haaksbergen

haaksbergen, Overijssel  -  In dit unieke natuurgebied in Twente zijn wandel- en fietsroutes uitgezet. Je passeert heidevelden met honderd jaar oude jeneverbessen, stukjes bos, graslanden en kleine akkers. Bij de plasjes en vennetjes in het gebied vind je de klokjesgentiaan.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Bestel snel tickets met korting Beweeg je al klimmend en klauterend voort door de boomtoppen en trotseer verschillende hindernissen. Klimbos Avontuurlijk Paasloo is een spannend uitje voor beginnende en gevorderde klauteraars, dicht bij Nationaal Park Weerribben Wieden.