Uittips van de redactie weekendje-weg in Rotterdam

10 artikelen en reportages weekendje weg in rotterdam

De ss Rotterdam zegt: ahoy publiek!

rotterdam, Zuid-Holland  -  Het is eindelijk zover: de ss Rotterdam opent 15 februari 2010 haar deuren voor publiek. Iedereen kan dan voet aan schip zetten.

Directeur verlaat De Rotterdam

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  De directeur van het De Rotterdam verlaat het schip. Hij is niet eens met de te volgen koers van de attractie.

Vergapen en dan slapen

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Slapen in een Rotterdamse kubuswoning? Dat kan! Burgemeester Aboutaleb opent woensdag het nieuwste hostel van Stayokay.

Hotel Boijmans van Beuningen volgeboekt

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Het tijdelijke hotel in Boijmans van Beuningen is volgeboekt. Binnenkort knappen de eerste gasten een uiltje tussen de kunstwerken

Nachtje slapen in een museum

archief rotterdam, Zuid-Holland  -  Wilt u een rolletje in Night at the Museum 3? Slaap een nachtje in Museum Boijmans Van Beuningen.

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...