Wat te doen Schiedam

14 artikelen en reportages in schiedam

Dagje weg met warm weer? Boek hier direct je tickets!

Films om verliefd op te worden

archief schiedam, Zuid-Holland  -  Het feelgood SuikerZoet FilmFestival geeft je een warm gevoel tijdens in deze druilerige dagen. Gratis films kijken in Schiedam!

Laat een vogelspin op je arm lopen!

archief schiedam, Zuid-Holland  -  De buizerds en uilen scheren over natuurcentrum De Boshoek. Jong en oud vermaakt zich met activiteiten in de natuur.

Schiedam's zoete filmdagen

archief schiedam, Zuid-Holland  -  Genieten van topfilms, dat kan deze dagen in Schiedam. Een uitje om naar uit te kijken in deze donkere dagen!

Blijft het Jenevermuseum bestaan?

archief schiedam, Zuid-Holland  -  Het Schiedamse Jenevermuseum krijgt vanaf dit jaar 70.000 euro minder subsidies. Toch blijft het museum mogelijk bestaan.

Ultimatum

arrangement Boek het Ultimatum bij Stad Unique! Tijdens dit ultieme teambuilding-spel midden in de stad hebben hackers een virus geplaatst op de servers van een groot bedrijf. Lukt het jullie om het virus te stoppen?

Win 2 vrijkaartjes voor het Nederlands Bakkerijmuseum

prijsvraag Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is uitgebreid met hun vijfde historische pand! Eigenlijk is dit museum een mini openluchtmuseum met in elk pandje een ander aspect van het ouderwetse bakkersvak, zoals het vroeger allemaal gebeurde. Ruik de geur van vers gebakken brood en banket als je door...