1

Top 10 populairste uitjes van augustus 2018

Welke uitstapjes scoorden het best in augustus?

Dagje uit in de zomervakantie Nieuws door
Foto 1. Welke uitstapjes waren het populairst in juli 2018? Foto: Drouwenerzand.

archief oud artikel 1 september 2018 Toerisme Landelijk In augustus genoten we volop van laatste vakantieweken, de meeste dagen lekker in het zonnetje. Bezoekers van DagjeWeg.NL deden volop inspiratie op voor een dagje weg. Dit waren de 10 populairste uitstapjes in augustus. Voor deze leuke dagjes weg gingen we graag op pad!

  1. ATTRACTIEPARK DROUWENERZAND - Het populairste uitje van augustus 2018 is: Attractiepark Drouwenerzand in Drouwen, een geweldig pretpark voor kinderen. Hier vind je allerlei attracties en activiteiten, van ponyrijden tot enge achtbanen. Helemaal handig: voorbij de toegangspoorten is al het eten en drinken helemaal gratis. En niet alleen snacks, maar ook gewoon gezonde opties zoals fruit.

  2. RONDVAART DEN BOSCH - Heerlijk ontspannen is een historische vaartocht door de grachten van Den Bosch; al de hele zomer een populair uitjes op DagjeWeg.NL. Verken de prachtige Brabantse stad vanaf het verkoelende water. Leuk: elke rondvaart zit vol mooie verhalen van de schipper en is uniek!

  3. DUINOORD - Binnen spelen, buiten spelen, lekker klimmen en onbeperkt eten bij Duinoord in Helvoirt. Het is een all-inclusive speelparadijs - en niet alleen voor kinderen. Trotseer het klimbos, bounce op de trampolines, speel samen volleybal of voetbal. Als volwassene raak je hier ook niet uitgespeeld.

  4. CORPUS - Hoe werkt je brein? En wat gebeurt er met je lichaam als je niest? CORPUS in Oegstgeest neemt bezoekers mee op reis door het menselijk lichaam. Een leuke en leerzame tocht voor gezinnen, die ook in de zomervakantie wel iets op willen steken. Via DagjeWeg.NL Tickets bestel je tickets met € 5,- korting voor CORPUS.

  5. 't VELUWS ZANDSCULPTURENFESTIJN - Meer dan honderd prachtige beelden en voorstellingen, helemaal gemaakt van zand. Op 't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen kijkt iedereen zijn ogen uit! Het thema van 2018 is 'Hollandse Meesters', waarbij bekende prenten, schilderijen en tekeningen van bekende Hollandse schilders worden uitgebeeld. Bestel tickets met korting voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn op DagjeWeg.NL Tickets.

  6. DE SPELERIJ DE UITVINDERIJ - Kom in beweging bij De Spelerij De Uitvinderij in Dieren! In dit bijzondere speel- en ontdekpark kunnen kinderen speelobjecten in beweging zetten en zelf iets moois maken van verschillende materialen.

  7. DINOLAND - Spelen en dino's spotten in Dinoland in Zwolle! Kom spelen, klauteren, midgetgolfen en lasergamen tussen de dino's. Of word een dino-expert en ontdek allerlei interessante weetjes terwijl je dinoresten opgraaft of op een spannende speurtocht gaat.

  8. JULIANATOREN - Leuk voor gezinnen met kinderen van twee tot tien jaar: doe een dagje Julianatoren in Apeldoorn! Met zestig leuke attracties een heerlijk dagje. Het is hier elke dag showtime! Er zijn dagelijks theatervoorstellingen met in de hoofdrollen mascottes Jul en Julia.

  9. OUWEHANDS DIERENPARK - Het Ouwehands Dierenpark in Rhenen heeft een grote publiekstrekker in huis, waar ook in augustus veel bezoekers op af kwamen. De reuzenpanda is het visitekaartje van het park. En naast deze mooie dieren leven er nog veel meer bijzondere soorten in het mooie dierenpark. Ga op bezoek bij de beren in het Berenbos of de gorilla's!

  10. SPLASHTOURS - Met een bus de Maas in! Het overkomt je met Splashtours Rotterdam. Rijd mee met de amfibiebus langs de mooiste plekjes van de stad en vaar vervolgens verder in dit speciale vaartuig langs de skyline van de stad.

Dagje uit met korting? Boek tickets met korting via DagjeWeg.NL Tickets.

Meer inspiratie voor een dagje weg

Foto 2. De hoogte in op het klimparcours van Duinoord. Foto: DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2018-09-03 16:12:39 · Gepubliceerd: 1 september 2018 - 1610